bea1 Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 Trafiłam do Was poszukując w internecie informacji .które miałyby mi pomóc zrozumieć dziwne sytuacje ,które co pewien czas dzieją się w moim domu. Dziękuję osobom ,które odpowiedziały na mój post w "znikających przedmiotach " oraz za zaproszenie ,które otrzymałam od Oti. Pozdrawiam Wszystkich , Beata. 4 Cytuj
Samarkanda Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 Hej, i witam na forum, Mam nadzieję że spędzisz z nami miło i pożytecznie czas . 1 Cytuj
bea1 Napisano 10 Lutego 2022 Autor Napisano 10 Lutego 2022 Hej, bez wątpienia - z czego b. się cieszę! Pozdrawiam. 1 Cytuj
afrodite Napisano 11 Lutego 2022 Napisano 11 Lutego 2022 Hej,witaj,mam nadzieję że uda ci się znaleźć odpowiedzi na nurtujące cię pytania/sytuacje,i zostać na dłużej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi