nastek96 Posted February 15 Share Posted February 15 Witajcie. Ostatnio zdrowie się posypało, a raczej naprawiam to co zaniedbałem i idę do kolejnego lekarza z całkiem innym problemem (nie chce mówić z jakim). Czy lekarz pomoże mi w leczeniu mojego problemu? 6 mieczy, Słońce, Paź Monet W 6 mieczy widzę rozpoczęcie nowego leczenia. Odcinamy się od choroby i rozpoczynamy nową drogę. Po 6 mieczy jest Słońce, więc przypuszczam, że diagnoza i wybrany sposób leczenia będzie trafny i pomoże.minodzyskac siły. A co oznacza Paź Monet? Mój trzyma w ręku wielki denar i od razu skojarzyło mi się z tabletką. Paź to wiadomość, więc może chodzi o receptę. Jak wy widzicie pazia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afrodite Posted February 15 Share Posted February 15 Powiedziałabym,że tak,lekarz postawi trafną diagnozę i leczenie, może potrwa trochę,ale będzie skuteczne,przyniesie oczekiwane efekty. Dużo zdrówka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted February 15 Author Share Posted February 15 Dziękuję bardzo Dziś zweryfikuje, czy w ogóle postawił diagnozę, czy nie był w stanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted February 15 Author Share Posted February 15 7 godzin temu, afrodite napisał: Powiedziałabym,że tak,lekarz postawi trafną diagnozę i leczenie, może potrwa trochę,ale będzie skuteczne,przyniesie oczekiwane efekty. Dużo zdrówka. Dziękuję bardzo za pomoc Lekarz postawił diagnozę i zapisał mi aż dwa leki. Jednak z tego co mówił nie jest mi nic poważnego i najprawdopodobniej powiniennem szybko się wyleczyć. Napisze potem, czy faktycznie dobrze leki dobrał i czy kuracja działa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted June 2 Moderator Share Posted June 2 W dniu 15.02.2022 o 19:12, nastek96 napisał: Napisze potem, czy faktycznie dobrze leki dobrał i czy kuracja działa. Udało się wyleczyć problem? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted June 12 Author Share Posted June 12 Dostałem tabletki, ale niestety niekoniecznie. Choć przyznaję, że może to być częściowo moja wina. Nie wziąłem do końca tych tabletek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts