Ver Million Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 Właśnie dołączyłam do forum. Interesuje się magią od kilku lat (pierwsze kroki nieświadomie stawiałam 10 lat temu). Zastanawiam się jak spędzacie dzisiejszą Pełnie w Lwie? Świętowanie? Ma ktoś ochotę na jakaś imprezę w Warszawie? 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Lutego 2022 Moderator Napisano 16 Lutego 2022 Witaj, rozgość się Ponieważ pełnia, to mam zaplanowane kąpiele oczyszczające i medytacje, a Ty co masz zaplanowany na ten szczególny czas? Co to znaczy, że nieświadomie zajmowałaś się magią? 2 Cytuj
Gość alieninside Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 Witaj! Po latach posuchy mamy ostatnio jakis wysyp magusow ! A czy Ty nie bylas juz kiedys na tym forum? Cytuj
Ver Million Napisano 16 Lutego 2022 Autor Napisano 16 Lutego 2022 O masz jakieś fajny przepis na kąpiel oczyszczająca? Mam wrażenie, że na mnie kąpiele zbytnio nie działały A ja szukam sobie zajęcia i tak pomyślałam, że może ktoś coś organizuje, chętnie bym wpadła Zdarzało mi się przyciągać do swojego życia to czego chciałam, głównie za pomocą ekscytujących i wielogodzinnych wizualizacji ✨ Kilka lat później byłam na forum Wiedza Pradawna ale wydaje mi się, że nie zdołało sie utrzymać. Wydaje mi się, że nie, a jeśli już to raczej nie byłam zbyt aktywna :P 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 18 Lutego 2022 Moderator Napisano 18 Lutego 2022 W dniu 16.02.2022 o 17:23, Ver Million napisał: O masz jakieś fajny przepis na kąpiel oczyszczająca? Mam wrażenie, że na mnie kąpiele zbytnio nie działały Oj nie zauwazylam, że pisałaś nie mam nic konkretnego. Używam po prostu soli do kąpieli, nic magicznego ani nadzwyczajnego, a mimo to działa 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi