nastek96 Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 Witajcie, ostatnio rozłożyłem rozkład w jakim momencie życia jestem i co mnie za chwilę czeka i o dziwo sprawdził się. Spodobał mi się taki sposób z nutką tajemnicy, gdzie nie do końca wiemy co oznaczają karty i można poćwiczyć swoją intuicję. UWAGA: PIERWSZA KARTA JEST SYTUACJĄ OBECNĄ Jakie doświadczenia czekają mnie do końca 8 roku numerologicznego? 6 kielichów, 3 buław, As buław, 8 kielichów, Rydwan 6 kielichów: Obecnie przebywam w domu rodzinnym, pogrążony we własnym umyśle. 3 buław: karta brama. Coś ruszy mnie z domu, jakiś mały nowy etap. Znajdę jakiś plan na siebie i zacznę się czymś zajmować. Może jakaś krótka podróż. Na pewno ruszę się z jednego miejsca. As Buław: Romans, albo nowy początek. Może znajdę plan na siebie i znajdę dużo motywacji, aby się w nim realizować. 8 kielichów:Rozstanie z kimś, jakiś smutek, coś stracę. A może sam zdecyduje się zrezygnować z jakiś planów, albo wyjadę gdzieś. Rydwan: zacznę się rozwijać i będę dużo czasu poświęcał sobie. Przy 8 kielichach może to podróż? Sprawy w końcu przyspieszą. Na pewno pójdę przed siebie. Co sądzicie? 1 Cytuj
Gość Hopefull Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 7 hours ago, nastek96 said: Jakie doświadczenia czekają mnie do końca 8 roku numerologicznego? 6 kielichów, 3 buław, As buław, 8 kielichów, Rydwan Oba rozkłady mówią że zostawisz przeszłość za sobą i ruszysz na nowe podboje. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 20 Lutego 2022 Ekspert Napisano 20 Lutego 2022 8 godzin temu, nastek96 napisał: Jakie doświadczenia czekają mnie do końca 8 roku numerologicznego? 6 kielichów, 3 buław, As buław, 8 kielichów, Rydwan Jeśli 6 Kielichów to karta na teraz - to wracanie wspomnieniami do tego, co było miłe. Mogą to być wspomnienia związane z domem jak najbardziej choć przy 3 Buław bardziej skłaniałabym się ku romansom. Może kogoś wspominasz? As Buław to inicjatywa, nowe wiadomości, szansa na zaistnienie nowych sytuacji w Twoim życiu. Może zapiszesz się na inny portal randkowy? ( pasuje tutaj 3 Buław z Asem Buław). Ostatecznie możesz „bujać” się między dwoma portalami bo 8 Kielichów pokazuje utknięcie w miejscu które nie cieszy i żadne z rozwiązań nie zadowala ( ja to nazywam takim chodzeniem od punku A do B). Ostatecznie jest szansa, że ruszysz w Rydwanie do przodu, odpuścisz na moment sprawy sercowe a zajmiesz się sytuacją zawodową( Rydwan może pokazywać podjęcie pracy która Cię mocno zaabsorbuje). 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 20 Lutego 2022 Ekspert Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) Chyba sama sobie położę Twój rozkład bo u mnie, co krok to Eremita i boje się, że pisany mi jest chleb z dżemem przez kolejne miesiące Edytowane 20 Lutego 2022 przez Gringe 1 Cytuj
nastek96 Napisano 20 Lutego 2022 Autor Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) U mnie 6 kielichów od pewnego czasu jest kartą na teraz. Ale nie wspominam nikogo. Czasem wracam myślami do przeszłości, ale nie wspominam żadnych romansów. Dziękuję bardzo Gringe i Hopefull Gringe, zrób. Ciekawe co Ci wyjdzie Edytowane 20 Lutego 2022 przez nastek96 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 20 Lutego 2022 Ekspert Napisano 20 Lutego 2022 @nastek96 poszło Dzięki za pomysł. Poprawił mi nastrój 1 Cytuj
Gość Hopefull Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 57 minutes ago, Gringe said: Chyba sama sobie położę Twój rozkład bo u mnie, co krok to Eremita i boje się, że pisany mi jest chleb z dżemem przez kolejne miesiące Eremita zdobywa właśnie tę największą mądrość w tych najtrudniejszych czasach. Więc nic nie jest stracone . Cytuj
Gość Hopefull Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 1 hour ago, Hopefull said: 6 kielichów, 3 buław, As buław, 8 kielichów, Rydwan Mam również wrażenie że się przemieścisz gdzie indziej, nie wiem czy przeprowadzka czy podróże ale mam również wrażenie że to nie będzie jeszcze w tym roku, ale w następnym, mimo że pytasz na ten..... Cytuj
nastek96 Napisano 20 Lutego 2022 Autor Napisano 20 Lutego 2022 W przyszłym będę w 9, wtedy wyprowadzki i wyjazdy są dość częste. Dzięki za spojrzenie 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 20 Lutego 2022 Ekspert Napisano 20 Lutego 2022 45 minut temu, Hopefull napisał: Eremita zdobywa właśnie tę największą mądrość w tych najtrudniejszych czasach. Więc nic nie jest stracone . Dziękuję Ci @Hopefull za pocieszenie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi