larwusia Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 Hejka kochani! Od jakiegoś czasu interesuję się tarotem i próbuję swoich sił w rozkładach Myślę, że zazwyczaj wychodzi mi to całkiem w porządku, ale niektórych połączeń kart nie jestem jeszcze w stanie zrozumieć i tutaj chciałabym prosić Was o pomoc! Zadałam pytanie ,,czy w tym tygodniu uda mi się zagadać do chłopaka, którym jestem zainteresowana” i wyciągnęłam kolejno odwróconego króla kielichów, dziewiątkę buław i słońce. (dołączam zdjęcie) Celowałabym w odpowiedź, że raczej mi się uda i to zrobię, ale nie do końca umiem wyciągnąć z tych kart cokolwiek więcej. Czy mogłabym prosić o pomoc? Z góry dziękuję! 2 Cytuj
sigmalion Napisano 21 Lutego 2022 Napisano 21 Lutego 2022 hej Wiesz, tarot to również sztuka zadawania pytań. Twoje wydaje mi się nieco niefortunne. Czy zadajesz pytanie o coś co leży w 100% po Twojej stronie? No bo co to znaczy czy uda Ci się ? Czy istnieją jakieś obiektywne zewnętrzne przeszkody że miałoby Ci się udać bądź nie ? Należałoby wtedy spytać o te przeszkody. Jakoś nie bardzo rozumiem intencję. Czy tarot ma odpowiedzieć na pytanie dotyczące twojego chcenia czy zebrania się na odwagę ? Co miałabyś zrobić z odpowiedzią kart ? 3 1 Cytuj
nastek96 Napisano 21 Lutego 2022 Napisano 21 Lutego 2022 Myślę, że sigmalion ma rację. Ta sytuacja zależy tylko od Cb i tutaj tarot nie bardzo może pomóc, jeśli nie istnieją żadne zewnętrzne przeszkody. Myślę, że nie zagadasz. Mężczyzna wyszedł odwrócony. Myślę, że to możesz być ty pozbawiona spokoju i zestresowana. W 9 buław będziesz starała się go zagadać i będziesz miała taki plan. Słońce przy negatywnych kartach to może twój brak pewności siebie? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi