Skocz do zawartości

Kiedy skończy się agresja Rosji?

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Pytanie jak w tytule: Chmury Ptaki - koniec zimy, pomiędzy 6 a 12 dni. Pytanie zadałam wczoraj, więc myślę że niedługo będzie koniec : )

Czy Ukraina wygra? Książka Ptaki Kwiaty - (środkowa jako najważniejsza). Ptaki pokazują konflikt a Książka to tajemnice, natomiast Kwiaty mówią o pomyślnym zakończeniu działań, może już są prowadzone zakulisowe działania, aby doprowadzić do rozejmu. Finalnie Ukraina obroni swoją niepodległość 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Gość StoKrotkax
Napisano
1 godzinę temu, Lunaria napisał:

Pytanie jak w tytule: Chmury Ptaki - koniec zimy, pomiędzy 6 a 12 dni. Pytanie zadałam wczoraj, więc myślę że niedługo będzie koniec : )

Czy Ukraina wygra? Książka Ptaki Kwiaty - (środkowa jako najważniejsza). Ptaki pokazują konflikt a Książka to tajemnice, natomiast Kwiaty mówią o pomyślnym zakończeniu działań, może już są prowadzone zakulisowe działania, aby doprowadzić do rozejmu. Finalnie Ukraina obroni swoją niepodległość 

Oby !:(

• Moderator
Napisano

Tak myślę i obawiam się, że moje wcześniejsze rozważania interpretacyjne są mylne...  Skoro Chmury to koniec zimy a Ptaki to początek lata... to może jednak rozciągnie się w czasie do przełomu czerwca/lipca :

• Smutny 1
Napisano
21 godzin temu, Lunaria napisał:

Tak myślę i obawiam się, że moje wcześniejsze rozważania interpretacyjne są mylne...  Skoro Chmury to koniec zimy a Ptaki to początek lata... to może jednak rozciągnie się w czasie do przełomu czerwca/lipca :

Weźmy pod uwagę, że nawet po oficjalnym ogłoszeniu końca wojny nie tak łatwo będzie to wszystko odkręcić. Z tego co wiem to uchodźcy mogą legalnie przebywac w Polsce ok. 3 miesiące. Można na to spojrzeć też w ten sposób. Ptaki mogą kojarzyć się z powrotem do kraju.

• Lubię to! 3
Gość Stilla
Napisano
W dniu 28.02.2022 o 09:03, Lunaria napisał:

Książka Ptaki Kwiaty

Propozycja podpisania jakiejś (najpewniej tajnej) umowy, traktatu. Mogą być też ukryte negocjacje.

Napisano
W dniu 28.02.2022 o 10:47, StoKrotkax napisał:

Oby !:(

Ptaki to chaos stres dezorientacja konflikt książka mówi o czymś co jest ukryte tajemnice nic nie jest takie jak myslimy 

Kwiaty? Złożenie broni? Przez kogo? Owszem kiedyś to się skończy ale..

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano
59 minut temu, Szept myśli napisał:

Kwiaty? Złożenie broni? Przez kogo? Owszem kiedyś to się skończy ale..

Skoro pytanie było czy Ukraina wygra i sama piszesz, że jest złożenie broni, to rozumiem że wygrana jest po ich stronie. 

Chyba, że karty odpowiedziały przewrotnie i Ptaki oznaczają Rosje (w ich godle jest dwugłowy orzeł), ale wątpię, bo nie pytałam kto wygra tylko czy wygra dany kraj

Napisano
12 godzin temu, Lunaria napisał:

Skoro pytanie było czy Ukraina wygra i sama piszesz, że jest złożenie broni, to rozumiem że wygrana jest po ich stronie. 

Chyba, że karty odpowiedziały przewrotnie i Ptaki oznaczają Rosje (w ich godle jest dwugłowy orzeł), ale wątpię, bo nie pytałam kto wygra tylko czy wygra dany kraj

Tak agresja Rosji się skończy jak Putin dopnie swego. 

• Lubię to! 1