Anastazja979 Posted February 28 Share Posted February 28 Zbliżają się moje urodziny, więc zrobiłam sobie rozkład urodzinowy. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. 1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 3 buław Odchodzą wyobrażenia i plany na temat przyszłości. Przyszłość jest teraz. 2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone) - królowa monet Udało mi się dostać na staż w dziedzinie, w której chcę się rozwijać zawodowo. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku/cyklu - vii rydwan Dalszy rozwój zawodowy, edukacyjny, ale też praca nad umiejętnościami miękkimi (pewność siebie) 4. Gdzie jesteś dzisiaj ? - i mag Rozwijam się. 5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu - iv cesarz Może bunt przeciwko oczekiwaniom społecznym i ze strony rodziny (w tym wieku to coś tam, itp). 6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - 10 buław Będę miała dużo na głowie. Zmęczenie. 7. Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu - 5 monet Wyjdę z poczucia braku. Albo zaakceptuje ten brak - że jeszcze jestem nie na tym etapie, na którym chciałabym być. 8. Twój stan psychiczny w najbliższym roku - 3 monet Głównie skupienie na pracy. Możliwe, jakieś artystyczne prace ręczne (lubię takie rzeczy). 9. Zdrowie - 4 monety Bez zmian raczej. 10. Miłość - 3 mieczy Jakiś zawód, ból, utrata. Obecnie jestem w związku. 11. Przyjaciele i rodzina - paź monet Będą przy mnie. Możliwa pomoc z ich strony, też finansowa. 12. Finanse - 7 buław Dużo wydatków. 13. Praca - vi kochankowie Może wybór między jakimiś opcjami. 14. Niespodzianki - rycerz kielichów Romans albo jakieś kreatywne hobby. 15. Urodzinowy Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok (cykl, etap) - paź buław Mimo problemów zachowam optymizm i entuzjazm. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted March 1 Moderator Share Posted March 1 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 1. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z Twojego życia - 3 buław Powoli przemija czas przygód, podbojów i dalekosiężnych planów 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 2. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone) - królowa monet Uniezależniłaś się finansowo, wzrosło Twoje poczucie wartości i pewności siebie, dojrzałaś jako kobieta 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku/cyklu - vii rydwan Może trafić się przeprowadzka, będziesz musiała dalej rozwijać umiejętności, które już posiadłaś 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: . Gdzie jesteś dzisiaj ? - i mag Na kolejnym etapie łączysz wiele zadań i funkcji, szlifujesz to co już potrafisz 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: . Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu - iv cesarz Pojawi się powazny kandydat na partnera życiowego. Poza tym zapragniesz stabilizacji 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 6. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzysz - 10 buław Ponownie myślę, że może chodzić o przeprowadzkę, ponadto tak jak mówisz: będziesz musiała poradzić sobie z dużą ilością obowiązków 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: . Cele, które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu - 5 monet Zgadzam się z Twoją interpretacja 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: . Twój stan psychiczny w najbliższym roku - 3 monet Będziesz nad nim pracować, może ktoś będzie pomagał ogarniać Cię, ale to raczej na zasadzie rozwoju wewnętrznego 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 9. Zdrowie - 4 monety Bez zmian, będziesz o siebie dbała 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: Miłość - 3 mieczy Tutaj rozczarowanie/ złamane serce 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: Przyjaciele i rodzina - paź monet Wspierający, wychodzący z inicjatywą 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: Finanse - 7 buław Tak jak mówisz wydatki będą Cię atakować z każdej strony 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 13. Praca - vi kochankowie 2 etaty 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 14. Niespodzianki - rycerz kielichów Może pojawić się ktoś nowy na horyzoncie 14 godzin temu, Anastazja979 napisał: 15. Urodzinowy Dar od Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymujesz na nowy rok (cykl, etap) - paź buław Możliwość poznania nowych ciekawych osób, sama również będziesz interesujaca dla otoczenia wszystkiego najlepszego 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts