Gość Hopefull Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 Takie to oto karty wypadły. Będę grała przez kolejne 3 tygodnie. Król buław Śmierć As denarow Gdyby nie ta śmierć to jak najbardziej bym wygrała, nawet niezła sumkę. Jeśli nie tym razem, to innym zakładam. Co myślicie? ? Cytuj
Gość Stilla Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 Śmierć to transformacja, może czasem łączyć karty po obu stronach i pokazywać co się zmieni (Król Buław) na co (na Asa Denarów). Ja te karty dobrze odbieram, możliwe, że w tym wypadku Twoja energia i lekka przesada mogą się opłacić Cytuj
Gość alieninside Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 Masz szanse na wygrana ale czy milion? W tym krolu to chyba sie niezle napalisz na to i wezmiesz sie do dzialania. Pozniej widac ze zmienic swoje podejscie co przyniesienCi jakies benefity. Cytuj
Gość Hopefull Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 56 minutes ago, Ragna said: możliwe, że w tym wypadku Twoja energia i lekka przesada mogą się opłacić Oby Cytuj
Gość Hopefull Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 55 minutes ago, Blackraven said: Masz szanse na wygrana ale czy milion? W tym krolu to chyba sie niezle napalisz na to i wezmiesz sie do dzialania. Pozniej widac ze zmienic swoje podejscie co przyniesienCi jakies benefity. Faktycznie się napialiłam i już zmieniam pewne rzeczy . Dziękuję wam obu Cytuj
Gość alieninside Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 Cos mi mowi ze mozesz dac sobie z tym spokoj i wezmiesz sie za jakies moze inwestycje. Stad Smierc. Z podsumowania Cesarzowa wiec tak czy inaczej widac dostatek u Ciebie. Cytuj
Gość Hopefull Napisano 11 Marca 2022 Napisano 11 Marca 2022 5 hours ago, Blackraven said: Cos mi mowi ze mozesz dac sobie z tym spokoj i wezmiesz sie za jakies moze inwestycje. Stad Smierc. Z podsumowania Cesarzowa wiec tak czy inaczej widac dostatek u Ciebie. Pierwszy losowanie i zero trafień . Jeszcze dwa zostały więc zobaczymy. O inwestycjach myślę to fakt. I fakt, nie narzekam na biedę . Cytuj
nastek96 Napisano 12 Marca 2022 Napisano 12 Marca 2022 Śmierć ucina zapędy Króla Buław, więc milion raczej nie. Ale As Denarów jest bardzo pomyślną wróżbą i jest duża szansa, że coś trafisz. Powodzenia Cytuj
Gość Hopefull Napisano 6 Kwietnia 2022 Napisano 6 Kwietnia 2022 Weryfikacja On 3/11/2022 at 2:35 PM, Hopefull said: Takie to oto karty wypadły. Będę grała przez kolejne 3 tygodnie. Król buław Śmierć As denarow Nie . Ale wprowadzam zmiany w kwestii finansowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi