Skocz do zawartości

Podpisywać czy nie ? ZWERYFIKOWANE

Gość Hopefull

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Hopefull
Napisano

Szukam pracy i mam pewne ofertę którą jestem bardzo zainteresowana. Patrzyłam wcześniej w karty i coś mi nie pasowało, więc zadałam pytanie  inaczej. 

Czy firma x będzie chciała podpisać że mną kontrakt--- 7 mieczy 5 mieczy (=12) - albo nie, albo tak i będą chcieli coś ugrać dla siebie ale na nie moją korzyść 

Czy ja będę chciała podpisać umowę z firmą x --- 2 pucharów 8 mieczy (=10) - tak będę ale z pewnymi obawami, moje chęci będą zmienne 

Czy podpisywać, jako rada od kart--- 2 denarów ( 5denarów, 9 denarów) (=16) - i tak i nie, licząc razem to Nie, ale kasa może być dobra. 

Co będzie jeśli podpisze --- 8 buław Wisielec Kapłanka (=Głupiec) - może nie popracuje tam długo i skończę na bezrobociu, ale przyniesie mi coś nowego, może dziecko ;)

Co będzie jeśli nie podpiszę --- 3 denarów Mag 5 pucharów (=9)  -- pracę znajdę[email protected] ale też jakaś niespodzianka nastąpi i skończy się rozczarowaniem. Z sumy, może zdobędą większą mądrość i wiedzę gdzie indziej. 

:bukiet: :bukiet: :1s_z:

Gość alieninside
Napisano

No jakies kiepskie karty. Ja bym sie w to nie pakowala.

Gość Hopefull
Napisano
57 minutes ago, Blackraven said:

No jakies kiepskie karty. Ja bym sie w to nie pakowala.

No ja też nie jestem przekonana. 

Napisano

Jak dla mnie karty bardzo niejednoznaczne.

Nawet jeśli oni będą chcieli (z jednej strony miecze mogą na to wskazywać, z drugiej mogą mówić tylko o braniu Cię pod uwagę, ale zdecydują się na kogoś innego) nic złego się nie stanie jeśli podpiszesz... Szybko odkryjesz "o co chodzi" i "co w trawie piszczy".

3 godziny temu, Hopefull napisał:

Czy podpisywać, jako rada od kart--- 2 denarów ( 5denarów, 9 denarów) (=16)

Obie odpowiedzi są ok. To też podpowiedź by wszystko sprawdzić czy wszystko nie wygląda ładnie tylko "przez okno". Idź za głosem rozsądku, posłuchaj co Ci podpowiada ciało i umysł.

Jak nie ten statek to następny.

3 godziny temu, Hopefull napisał:

Co będzie jeśli nie podpiszę --- 3 denarów Mag 5 pucharów (=9)

Choć w 5 kielichów możesz mieć wrażenie, że "a może jednak powinnam była się zdecydować".

Gość Hopefull
Napisano
8 hours ago, Mana said:

Jak dla mnie karty bardzo niejednoznaczne

Tak, masz rację. Decyzja leży po dwóch stronach.  

Napisano

Ja bym w to nie szła dużo niejasności i 7 mieczy zawsze mi wychodzi na nieuczciwe podejście. 

Napisano

Jakos takie negatywne te karty,dla mnie wszystkie na nie.

Jesli patrzac na pytanie czy beda chcieli podpisac z toba kontrakt,dla mnie nie,nie beda chcieli,wiec pytanie dalsze czy ty bedziesz chciala nie ma sensu ale skoro juz jest zadane to 2 kiel przy 8 mieczy to chyba jakakolwiek relacja wspolpraca raczej zablokowana.

Co jesli podpiszesz? 2 den jakis watpliwosci chyba,niepewnosc.....hmmmm nie wiem ale jakos tego nie widze....

• Lubię to! 1
Gość Hopefull
Napisano

Dziekuje wam dziewczyny. Tak mi się wydaje że długo bym tam nie popracowała,  nawet po podpisaniu kontraktu. 

Gość Hopefull
Napisano

Hey, byłam dziś na treningu w tej firmie i wszystko się być wydaje naprawdę ok. Fajnie się bawiłam. Wszystko jest przejrzyste.   Pani powiedziała że ma jeszcze inne osoby na rozmowę o pracę.

Wydaje mi się że dużo by się działo ale też dużo bym się nauczyła w tej firmie. 

Wcześniej wychodziła mi 7 buław i rycerz buław, czyli praca pomiędzy 2 miejscami ale dla tej samej firmy, musiałabym jeździć w 2 różne miejsca ale byłby zapiernicz, może nawet praca nocna i dużo jazdy autem. 

Za 2 dni wrócę z weryfikacją czy pracę dostałam.  Dziękuję :)

Gość Hopefull
Napisano

Jednak pracy nie dostałam ale i tak było warto pójść i zobaczyć co i jak :)

• Lunaria zmienił tytuł na Podpisywać czy nie ? ZWERYFIKOWANE