Mp83 Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Witam. Mialem sen w noc pełni księżyca. Treść snu: Jechalem ciężarówką, źle skrecilem gdzieś w malym mieście i zawrocilem. Później wlaczalem sie do ruchu i przepuszczałem inne tiry (w realu pracuje jako kierowca ale ciężarówki w moich snach generalnie symbolizują pracę). Nagle nie wiem skad ktos do mnie strzelił z broni palnej i trafił w serce. Kule przeleciały przez serce i nie zrobiły mi krzywdy. Zdziwiłem się. Natomiast zyskałem nadprzyrodzone możliwości psychiczne. Coś jak jasnowidzenie. Co jakis czas pojawiały mi się przed oczami informacje co sie wydarzy. Wiedziałem wszystko, nawet jakaś informacja o Putinie. Wręcz bylem zachwycony, ze wkoncu w życiu jest moj czas i przyszło do mnie przeznaczenie jakby, cel życia, jakbym wkoncu trafil na swoją drogę. Jednak bylo tych informacji bylo tak dużo, że nie nadazylem czytać i zapamiętac. Ktos mi doradził zehy robil zdjęcia tym informacjom (jak w komputerze poprzez przycisk PrintScr ktory do pamięci zapisuje obraz). Edited March 18 by Mp83 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts