Szept myśli Posted March 20 Share Posted March 20 Po spotkaniu z facetem zadalam pytanie Tarotowi Co on o mnie myśli? Rycerz Kielichów Napewno myśli ciepło i czule. To mężczyzna który ma uczucia choć może ich nie okazywać Podkochuje się we mnie? Zakochany? Jak to widzicie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted March 21 Ekspert Share Posted March 21 W dniu 20.03.2022 o 07:24, Szept myśli napisał: Po spotkaniu z facetem zadalam pytanie Tarotowi Co on o mnie myśli? Rycerz Kielichów Jeśli zapytałaś co on o Tobie myśli to Rycerz Kielichów określa Ciebie jako osobę. Postrzega Cię jako materiał na randkę a reszta wyjdzie w praniu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunrise009 Posted March 31 Share Posted March 31 W dniu 20.03.2022 o 08:24, Szept myśli napisał: Po spotkaniu z facetem zadalam pytanie Tarotowi Co on o mnie myśli? Rycerz Kielichów Napewno myśli ciepło i czule. To mężczyzna który ma uczucia choć może ich nie okazywać Podkochuje się we mnie? Zakochany? Jak to widzicie? Jesteś dla niego nową znajomością, ale myśli o Tobie ciepło. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted March 31 Author Share Posted March 31 1 godzinę temu, Sunrise009 napisał: Jesteś dla niego nową znajomością, ale myśli o Tobie ciepło. Nową fakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts