panna.marta Posted April 3 Share Posted April 3 Muszę wybrać jednego z trzech ortodontów do leczenia, kogo? Pani JN Smierć XIII, królowa denarów , papież V może jakieś nowe podejście do leczenia , mądra i konkretna kobieta pewnie i droga Pan TB 5 buław , 3 monet, 9 kielichów trochę jakby na szybko bez przemyślenia i konkretów Pani CS koło fortuny X, 8 monet, paź kielichów Pytanie czy monety to drożyzna czy ta akurat karta pokazuje prace przynosząca korzyści z drugiej strony to koło takie niepewne Rada cesarzowa III wybrać kobietę o dłuższym doświadczeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted April 3 Moderator Share Posted April 3 Dla mnie najlepiej wygląda opcja z panią numer 1 i rada też by na nią wskazywała. W sensie nawet jeśli jest droga, to nie żałuj na nią pieniędzy, bo jest warta swojej ceny. Śmierć to też kości, więc z zębami też mi się poniekąd kojarzy. Myślę, że ona wie co robi i ma zaktualizowana wiedzę. Pan poprawnie działa, ale nieco chaotycznie, może potrzebować czyjegoś wsparcia. Do drugiej pani będziesz miała mieszane uczucia i ona może z kolei za bardzo babrać się w szczegółach, które nic nie wnoszą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted April 4 Share Posted April 4 Ja bym wybrał panią numer 3 Koło sprzyja losowi, 8 monet to pani, która.duzo pracuje, więc zna się na rzeczy, a paź to miłe wiadomości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopefull Posted April 5 Share Posted April 5 On 4/3/2022 at 1:27 PM, panna.marta said: Pani JN Smierć XIII, królowa denarów , papież Tu widać największe zmiany. Pani z wiedzą i jeszcze miła ale fakt, może być droga. On 4/3/2022 at 1:27 PM, panna.marta said: Pan TB 5 buław , 3 monet, 9 kielichów trochę jakby na szybko bez przemyślenia i konkretów Tu może za dużo ludzi chce do niego iść ale też zadowalające karty . 3 denarow to wejście na wyższy poziom i samo zadowolenie. A może będzie najtańszy. On 4/3/2022 at 1:27 PM, panna.marta said: Pani CS koło fortuny X, 8 monet, paź kielichów Też pokazuje zmiany, babka dobrze się skupi na pracy i będzie miła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted June 2 Moderator Share Posted June 2 kogo ostatecznie wybrałaś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts