panna.marta Posted April 10 Share Posted April 10 Czy w grudniu 2022 będę jeszcze pełnić funkcje X? 2 buławy , rycerz kielichów , 10 kielichów dołożone 9 monet i tu proszę o pomoc czy to znaczy, że dostanę inna propozycje czy te 10 kielichów bardziej wskazuje na stabilizację i pozostanie na swoim. Obstawiałabym bardziej coś innego , nawet nowego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopefull Posted April 11 Share Posted April 11 21 hours ago, panna.marta said: 2 buławy , rycerz kielichów , 10 kielichów dołożone 9 monet Rycerz pucharów , często pokazuje mi wiadomość lub list, więc możesz otrzymać wiadomość o zmianach od młodego mężczyzny lub od silnej kobiety która przyniesie Ci radość. 2 buław chyba już pokazuje twoje zainteresowanie czymś innym niż masz aktualnie. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted April 11 Author Share Posted April 11 5 minut temu, Hopefull napisał: Rycerz pucharów , często pokazuje mi wiadomość lub list, więc możesz otrzymać wiadomość o zmianach od młodego mężczyzny lub od silnej kobiety która przyniesie Ci radość. 2 buław chyba już pokazuje twoje zainteresowanie czymś innym niż masz aktualnie. Super , to może w reszcie uda się znaleźć coś nowego ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopefull Posted April 11 Share Posted April 11 2 bulaw pokazuje kogoś kto jest w naszym otoczeniu więc może jest taka osoba która mogłaby ci pomóc. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted April 20 Share Posted April 20 Myślę, że możesz właśnie dostać inne stanowisko, albo ofertę od jakiegoś mężczyzny. Jakąś oferta, która będzie ci bardzo odpowiadała 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts