Mała 37 Posted April 17 Share Posted April 17 Ostatnio mój partner jest wobec mnie chłodny w uczuciach więc zadałam pytania kartom dlaczego tak jest,wyszło as mieczy,10 mieczy, sprawiedliwość,8monet. Wypalił się w uczuciach nie chce już starać się bo wkradła się rutyna? I jeszcze jedno co może znaczyc paź monet i 4 miecze w pytaniu czy podoba mu się inna kobieta? Raczej nie nie myśli o tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopefull Posted April 18 Share Posted April 18 Postanowił że to już koniec. Paz i 4 mieczy- może tak być i nie, jeśli jest to może to odłożyć na później. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted April 20 Share Posted April 20 W dniu 17.04.2022 o 17:35, Mała 37 napisał: Ostatnio mój partner jest wobec mnie chłodny w uczuciach więc zadałam pytania kartom dlaczego tak jest,wyszło as mieczy,10 mieczy, sprawiedliwość,8monet. Wypalił się w uczuciach nie chce już starać się bo wkradła się rutyna? I jeszcze jedno co może znaczyc paź monet i 4 miecze w pytaniu czy podoba mu się inna kobieta? Raczej nie nie myśli o tym Nie padły między wami wcześniej słowa ktore zranily was? Kłótnia? Nieporozumienia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała 37 Posted April 20 Author Share Posted April 20 1 godzinę temu, Szept myśli napisał: Nie padły między wami wcześniej słowa ktore zranily was? Kłótnia? Nieporozumienia? Tak,były między nami spięcia i nieporozumienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted April 20 Share Posted April 20 Godzinę temu, Mała 37 napisał: As mieczy i 10 mieczy o tym mówią o słowach które bolą. Nic dziwnego że partner ochłodzil swoje uczucia dystansuje się. Tutaj potrzebna rozmowa od serca sprawiedliwie wyciągnąć rękę I rozmawiać jeszcze raz rozmawiać. 8 denarów praca nad relacją nad tym co nas boli. Nic straconego jeszcze. Paź denarow I 4 miecze on nie ogląda się za żadna dziewczyną. On potrzebuje czasu spokoju wytchnienia od tej kłótni. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcan Posted April 26 Share Posted April 26 Nie podoba mu się inna.. To czas regeneracji, chce odpocząć Czy uczucia się wypaliły... wiesz, ciężko wyrokować po kartach Bardziej ma dość kłótni, ochłodziły one jego stosunek do Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted May 4 Share Posted May 4 W Asie mieczy odciął się od Cb, ale nwm, czy z twojego powodu. 10 mieczy pokazuje, że będzie bardzo coś przeżywa i czuje się fatalnie. Dalej mamy Sprawiedliwość i 8 monet. Czy on nie ma jakiś problemów w pracy, które rozwiązuje? A to się potem odbija na Waszym związku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
runoutofbreath Posted May 7 Share Posted May 7 W dniu 17.04.2022 o 17:35, Mała 37 napisał: Ostatnio mój partner jest wobec mnie chłodny w uczuciach więc zadałam pytania kartom dlaczego tak jest,wyszło as mieczy,10 mieczy, sprawiedliwość,8monet. Wypalił się w uczuciach nie chce już starać się bo wkradła się rutyna? I jeszcze jedno co może znaczyc paź monet i 4 miecze w pytaniu czy podoba mu się inna kobieta? Raczej nie nie myśli o tym as mieczy to odciecie...ale i potyczki slowne, musialy leciec iskry...widac ostra wymiane zdan...miecze w pytaniach o uczucia to zawsze chlod i dystans emocjonalny, odgrodzenie...pytasz dlaczego jest chlodny? Moim zdaniem zranilas go czyms slownie i dlatego sie odcina..przypomnij sobie, o co sie ostatnio klociliscie? Nie bylas dla niego zbyt ostra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts