Skocz do zawartości

Dlaczego nie okazuje czułości?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio mój partner jest wobec mnie chłodny w uczuciach więc zadałam pytania kartom dlaczego tak jest,wyszło as mieczy,10 mieczy, sprawiedliwość,8monet. Wypalił się w uczuciach nie chce już starać się bo wkradła się rutyna?

I jeszcze jedno co może znaczyc paź monet i 4 miecze w pytaniu czy podoba mu się inna kobieta? Raczej nie nie myśli o tym

Gość Hopefull
Napisano

Postanowił że to już koniec. 

Paz i 4 mieczy- może tak być i nie, jeśli jest to może to odłożyć na później. 

Napisano
W dniu 17.04.2022 o 17:35, Mała 37 napisał:

Ostatnio mój partner jest wobec mnie chłodny w uczuciach więc zadałam pytania kartom dlaczego tak jest,wyszło as mieczy,10 mieczy, sprawiedliwość,8monet. Wypalił się w uczuciach nie chce już starać się bo wkradła się rutyna?

I jeszcze jedno co może znaczyc paź monet i 4 miecze w pytaniu czy podoba mu się inna kobieta? Raczej nie nie myśli o tym

Nie padły między wami wcześniej słowa ktore zranily was? Kłótnia? Nieporozumienia?

• W punkt 1
Napisano
1 godzinę temu, Szept myśli napisał:

Nie padły między wami wcześniej słowa ktore zranily was? Kłótnia? Nieporozumienia?

Tak,były między nami spięcia i nieporozumienia

Napisano
Godzinę temu, Mała 37 napisał:

As mieczy i 10 mieczy o tym mówią o słowach które bolą. 

Nic dziwnego że partner ochłodzil swoje uczucia dystansuje się. 

Tutaj potrzebna rozmowa od serca sprawiedliwie wyciągnąć rękę I rozmawiać jeszcze raz rozmawiać. 8 denarów praca nad relacją nad tym co nas boli. Nic straconego jeszcze. 

Paź denarow I 4 miecze on nie ogląda się za żadna dziewczyną. 

On potrzebuje czasu spokoju wytchnienia od tej kłótni.

• W punkt 2
  • Super 1
Napisano

Nie podoba mu się inna.. To czas regeneracji, chce odpocząć

Czy uczucia się wypaliły... wiesz, ciężko wyrokować po kartach

Bardziej ma dość kłótni, ochłodziły one jego stosunek do Ciebie

• 2 tygodnie później...
Napisano

W Asie mieczy odciął się od Cb, ale nwm, czy z twojego powodu. 10 mieczy pokazuje, że będzie bardzo coś przeżywa i czuje się fatalnie. 

Dalej mamy Sprawiedliwość i 8 monet. Czy on nie ma jakiś problemów w pracy, które rozwiązuje? A to się potem odbija na Waszym związku? 

Napisano
W dniu 17.04.2022 o 17:35, Mała 37 napisał:

as mieczy to odciecie...ale i potyczki slowne, musialy leciec iskry...widac ostra wymiane zdan...miecze w pytaniach o uczucia to zawsze chlod i dystans emocjonalny, odgrodzenie...pytasz dlaczego jest chlodny? Moim zdaniem zranilas go czyms slownie i dlatego sie odcina..przypomnij sobie, o co sie ostatnio klociliscie? Nie bylas dla niego zbyt ostra?