NadziejaZoja Napisano 19 Kwietnia 2022 Napisano 19 Kwietnia 2022 Witajcie, rozkład na problemy w życiu uczuciowym. 6 2-------5 3-4 1 1.Problemy w znalezieniu partnera/ki warunkowane poprzednim wcieleniem: 6 mieczy Strach przed zmianą izolacja od rodziny postawienie na swoim 2.Sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów: Paź monet Zostawienie starych schematów myślenia za sobą otworzyć się na nowe doświadczenia 3.Najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera Rydwan Ruszyć do przodu w podróż zmieniać miejsca lub miejsce zamieszkania? 4.Karmicznie najodpowiedniejszy partner/ka: Cesarzowa W sumie opisuję kobietę,ale mężczyzna na stanowisku opiekuńczy kandydat na męża? 5.Miejsce, w którym czeka karmiczne wyznaczony partner/ka: 8 monet Karta kojarzy mi się z miejscem, gdzie jest systematyczna praca taka rzemieślnicza czyli praca 6.Czas najbardziej odpowiedni do założenia związku: Królowa Buław Jak obudzę w sobie tą królową buław uwierze w atrakcyjność i poczuję ją w sobie czas to od lipca do sierpnia Jakie są wasze opinie? 1 Cytuj
nastek96 Napisano 19 Kwietnia 2022 Napisano 19 Kwietnia 2022 1.Problemy w znalezieniu partnera/ki warunkowane poprzednim wcieleniem: 6 mieczy Faktycznie mogłaś się odciąć od rodziny, gdzieś wyjechać. 2.Sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów: Paź monet Chyba powinnaś postawić na swój rozwój zawodowy. W końcu poznasz faceta w pracy, więc powinnaś się rozwijać, chodzić na kursy dokształcające...może tym mu zaimponujesz i odważysz się bardziej w stosunku do ludzi. Rozwijaj potencjał intelektualny. 3.Najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera Rydwan Myślę, że musisz działać samemu. Nie czekać aż mężczyzna Cię poderwie, zagada, zaprosi na randkę...To ty musisz inicjować kontakt i pierwsza wychodzić na przód. Myślę, że w tym wcieleniu to ty musisz zdobywać. 4.Karmicznie najodpowiedniejszy partner/ka: Cesarzowa Karta niekoniecznie opisuje kobietę. Po prostu mężczyznę, który spełnia się zawodowo i jednocześnie troskliwie zajmuje się domem, dba o jego wystrój, sprząta, lubi gotować, zajmie się ogrodem. Mężczyzna, który lubi sztukę, wszystko co związane z estetyką. 5.Miejsce, w którym czeka karmiczne wyznaczony partner/ka: 8 monet Myślę, że po prostu poznasz go w swojej pracy. 6.Czas najbardziej odpowiedni do założenia związku: Królowa Buław Tak nawiązując do tego Rydwanu: kiedy zaczniesz być otwarta pewna siebie i zaczniesz sama inicjować kontakt. Myślę, że buławowa nie czeka aż ktoś do niej zagada. Ona idzie i podrywa kogo chce. 1 Cytuj
Gość Hopefull Napisano 20 Kwietnia 2022 Napisano 20 Kwietnia 2022 6 mieczy, wygląda na takie "plywanie" bez celu, bez żadnego konkretnego planu z bagażem doświadczeń. Paz denarow mówi byś się ukierunkowała na coś konkretnego. Rydwan również mówi byś się bardziej wzięła w garść i zaczęła sterować własnym życiem. Znalazła cel. Cesarzowa- osoba o takich cechach. Czas Królowa bulaw to znak lwa czyli lato. 8 denarow to miejsce połączone z jeszcze szlifowaniem swoich umiejętności wraz z zarobkiem, więc może jakieś stypendium, praktyki płatne itd. Albo miejsce pracy gdzie będzie wymagane ciągle doszkalanie się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi