Skocz do zawartości

Spodobał mi się układ nastka na problemy miłosne..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, rozkład na problemy w życiu uczuciowym.

6

2-------5

3-4

1

1.Problemy w znalezieniu partnera/ki warunkowane poprzednim wcieleniem:

6 mieczy

Strach przed zmianą izolacja od rodziny postawienie na swoim

2.Sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów: 

Paź monet

Zostawienie starych schematów myślenia za sobą otworzyć się na nowe doświadczenia

3.Najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera

Rydwan

Ruszyć do przodu w podróż zmieniać miejsca lub miejsce zamieszkania?

4.Karmicznie najodpowiedniejszy partner/ka:

Cesarzowa

W sumie opisuję kobietę,ale mężczyzna na stanowisku opiekuńczy kandydat na męża?

5.Miejsce, w którym czeka karmiczne wyznaczony partner/ka:

8 monet

Karta kojarzy mi się z miejscem, gdzie jest systematyczna praca taka rzemieślnicza czyli praca

6.Czas najbardziej odpowiedni do założenia związku:

Królowa Buław

Jak  obudzę w sobie tą królową buław uwierze w atrakcyjność i poczuję ją w sobie czas to  od lipca do sierpnia

Jakie są wasze opinie?

• Super 1
Napisano

1.Problemy w znalezieniu partnera/ki warunkowane poprzednim wcieleniem:

6 mieczy

Faktycznie mogłaś się odciąć od rodziny, gdzieś wyjechać.

2.Sposób postępowania w celu przezwyciężenia tych problemów: 

Paź monet

Chyba powinnaś postawić na swój rozwój zawodowy. W końcu poznasz faceta w pracy, więc powinnaś się rozwijać, chodzić na kursy dokształcające...może tym mu zaimponujesz i odważysz się bardziej w stosunku do ludzi. Rozwijaj potencjał intelektualny. 

3.Najlepsze kierunki działania w celu znalezienia odpowiedniego partnera

Rydwan

Myślę, że musisz działać samemu. Nie czekać aż mężczyzna Cię poderwie, zagada, zaprosi na randkę...To ty musisz inicjować kontakt i pierwsza wychodzić na przód.

Myślę, że w tym wcieleniu to ty musisz zdobywać. 

4.Karmicznie najodpowiedniejszy partner/ka:

Cesarzowa

Karta niekoniecznie opisuje kobietę. Po prostu mężczyznę, który spełnia się zawodowo i jednocześnie troskliwie zajmuje się domem, dba o jego wystrój, sprząta, lubi gotować, zajmie się ogrodem. Mężczyzna, który lubi sztukę, wszystko co związane z estetyką.

5.Miejsce, w którym czeka karmiczne wyznaczony partner/ka:

8 monet

Myślę, że po prostu poznasz go w swojej pracy. 

6.Czas najbardziej odpowiedni do założenia związku:

Królowa Buław

Tak nawiązując do tego Rydwanu: kiedy zaczniesz być otwarta pewna siebie i zaczniesz sama inicjować kontakt. Myślę, że buławowa nie czeka aż ktoś do niej zagada. Ona idzie i podrywa kogo chce. 

• Super 1
Gość Hopefull
Napisano

6 mieczy, wygląda na takie "plywanie"  bez celu, bez żadnego konkretnego planu z bagażem doświadczeń.  

Paz denarow mówi byś się ukierunkowała na coś konkretnego.  

Rydwan również mówi byś się bardziej wzięła w garść i zaczęła sterować własnym życiem. Znalazła cel. 

Cesarzowa- osoba o takich cechach. Czas Królowa bulaw to znak lwa czyli lato. 

8 denarow to miejsce połączone z jeszcze szlifowaniem swoich umiejętności wraz z zarobkiem, więc może jakieś stypendium, praktyki płatne itd. Albo miejsce pracy gdzie będzie wymagane ciągle doszkalanie się.