Skocz do zawartości

Kontakt w tym tygodniu ZWERYFIKOWANE

Szept myśli

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy Pan odezwie się w tym tygodniu?

5 mieczy 6 denarow  Rydwan 

Rydwan na koncu jest kontaktowy wiec kontakt powinien być bo on będzie coś chciał w tych 6 denarach 

5 mieczy też pokazuje mi kontakt tylko taki kombinowany do celu po trupach 

Będzie weryfka 

• Lubię to! 1
Gość Anastazja979
Napisano

Według mnie 5 mieczy na początku przekreśla szansę na kontakt. Możliwe, że jest na jakimś wyjeździe.

Napisano

Dla mnie też nie bardzo widać tutaj kontakt. Chyba, że gdzieś w drodze lub przez przypadek wpadniecie na siebie. 

• Lubię to! 2
  • Dziękuję 1
Napisano

U mniej 5 mieczy nie przekreśla kontaktu tylko mówi że nie jest tak jakbyśmy chcieli 

No chyba że on zajety swoimi sprawami w tej 6 denarów i zabiegany 

Ciekawe 

• Lubię to! 3
Napisano

No ciekawa jestem czy rydwan jednak pokaże kontakt, bo u mnie różnie bywa z rydwanem. Czasem pokazuje, że ktoś jest zabiegany i zajęty. Zobaczymy jak tutaj będzie :)

• O.K 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Dam znać. 

Rydwan mnie ciekawi bo jeżeli pytam o inne sprawy to zawsze jest dobrze 

W kontaktach nie mam z nim doswiadczenia

• Lubię to! 1
Napisano

Dla mnie tu wszystko wskazuje na zaburzoną równowagę w relacjach - 6 monet, karta równowagi znajduje się między "przegraną" 5 mieczy a "rozchwianym" i niestabilnym Rydwanem. Z sumy wychodzi 18 - Księżyc : to znów zaznacza wahania i zwątpienia, a również kobiecą energię. 

Ogólnie to mam wrażenie, że kontakt się pojawi, ale z Twojej strony, bo po prostu się nie doczekasz (5 mieczy) i wyruszysz z wyruszysz z tym sama (Rydwan i Księżyc z sumy), bo może Ci bardziej zależeć (6 monet).  

Oczywiście to tylko moja wizja.

Życzę powodzenia :)

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Jak wyruszę to już bez niego. 

To tylko karty na tydzień 

Nie mam zamiaru zebrać o uczucia 

A jak się odezwie to spoko 

• O.K 1
Napisano (edytowane)
16 minut temu, Szept myśli napisał:

Jak wyruszę to już bez niego. 

To tylko karty na tydzień 

Nie mam zamiaru zebrać o uczucia 

A jak się odezwie to spoko 

To tylko moja interpretacja, wcale nie muszę mieć racji ;)

Szczególnie, że mam Wenus w ogniu - dla mnie nigdy nie było problemem zadzwonić/napisać samej, także że swojej perspektywy pisze - jak zresztą każdy :)

Edytowane przez Eternal Autumn
Napisano

Na niego ciągle wychodzi mi diabeł więc wiadomo jaki charakter ma ta znajomość

Napisano

Czyli rydwan został przyblokowany. Mi właśnie kiedyś rydwan też nie pokazał kontaktu jeśli wcześniejsze karty były nie wskazujące na kontakt

• Lubię to! 1
Napisano

Rydwan też pędzi przed siebie. Z tymi 6 denarami może pędzić za swoimi sprawami. 

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
  • Ekspert
Napisano

Rydwan mówi o skupieniu na sobie i swoich sprawach. To nie jest karta kontaktu z drugą osobą. 

• Lubię to! 1
Napisano
3 godziny temu, Gringe napisał:

Rydwan mówi o skupieniu na sobie i swoich sprawach. To nie jest karta kontaktu z drugą osobą. 

No to jak mówię  razem z 6 denarami skupienie na sobie. 

Sprawdzam swoje notatki 

Przy dobrych kartach kontakt jest jeżeli Rydwan jest pośrodku ukladu nigdy na koncu. 

• Lubię to! 2
  • Lunaria zmienił tytuł na Kontakt w tym tygodniu ZWERYFIKOWANE