marietka Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Śniło mi się, że patrząc w lustro widziałam na moim czole (miejscami przy włosach) duzą liczbę małych, czerwonych krost. Pomyślałam, że to jakieś uczulenie, byłam zrozpaczona w obawie o powrót choroby skóry, którą długo leczyłam. Kolejny sen: widzę dwóch księży siedzących razem. Jedenz nich to mój katecheta, przed którym odczuwam pewien lęk. Podchodzę do nich i witam (bądź żegnam) się z nimi przez podanie ręki, jak gdybyśmy mieli koleżeńskie stosunki. Czułam się nieswojo, że może to ich urazić, ale sytuacja przebiegła naturalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martina Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Odbicie w lustrze we śnie oznacza odzwierciedlenie osobistych problemów z tożsamością. Widzialas sie w lustrze, wiec sproboj poznac samego siebie, jestes pelna tajemnicy o ktorej sama nie wiesz. Widzenie krost swiadczy o tym, ze dojdziesz to bogactwa. Stwierdzenie z polaczeniem glownych watkow: Jezeli postarasz sie wlasnymi silami do czegos dojsc oraz cos osiagnac zostaniesz wynagrodzona, dzieki czemu odkryjesz sama siebie i jak chcesz podazac. Kolejny sen: Ksiądz to ostrzeżenie, abyśmy nie odsuwali się za bardzo od świata i rzeczywistości i nie zaniedbywali spraw doczesnych. Oznacza on szczęście i pomyślność; może również oznaczać smutne wiadomości o sprawach, które jednak uda ci się wreszcie szczęśliwie załatwić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Marietka Sen o lustrze może swiadczyć o tym że dość krytycznie podchodzisz do siebie i własnego postępowania - możliwe że obawiasz się że popełnisz jakąś gafę towarzyską albo że inni ludzie odbierają Cię jako kogoś nieatrakcyjnego.. możliwe że widzisz w sobie wiele wad (krosty)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts