Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jestem Mikesz, wróżę z Kart Tarota od bardzo dawna ...  / zapraszam na mój profil /

Pozdrawiam użytkowników forum.

Wysłałem dwie wiadomości do Administratorów Forum.

Mikesz

Edytowane przez Mikesz
  • Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

Witam,

miłego korzystania z Forum. Mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze czuł :)

Pozdrawiam 

• Lubię to! 2
Napisano

Lunaria - dzięki za pierwszy odzew i przywitanie - :)

Mikesz

Napisano

NadziejaZoja - niestety, obawiam się, że to jest niemożliwe  ... - :mysli:

Przy  wielu  próbach  od paru godzin  założenia własnego wątku w temacie  - Wróżby -  " Mikesz zaprasza na Tarota " - zawsze pojawia się informacja ze strony forum - " błąd 503".

I koniec, nie da rady...

Szkoda.

Wydaje mi się, że zarówno tak jak szybko i sprawnie  wszedłem na to forum, to równie szybko je opuszczę, ze względów technicznych -  nie mogąc na nim funkcjonować  ( założyć własnego wątku  ).

Mimo wszystko  dziękuję Ci za przychylność i dobre słowo.

Pozdrawiam.

Mikesz

Napisano

Spokojnie napisz do Lunarii ona Ci odpowie co się dzieję. Czasami tak jest,ale nie jest to powód by się wycofywać...

Napisano

Sorry, ale Administrator - Ismer - wyslał mnie  na jakiś -  "Poligon "  (  ? )  i odmówił założenia  mojego tematu (  ? ! ).

Nie to nie .

Za stary jestem  ( ja 60 lat ), aby udowadniać, że potrafię wróżyć ( robię to od 15 lat , także publicznie ).

Szkoda.

Zatem, przepraszam, że w ogóle zjawiłem się na tym forum i chciałem coś na nim "odświeżyć" - założyć swój temat i ściągnąć nowych użytkowników.

Możecie zatem wykasować moje konto.

Mikesz

• Moderator
Napisano (edytowane)

Szkoda, że ciężko jest Ci dostosować się do zasad, które panują na forum. Rozumiem, że może być spowodowane wiekiem, ale każdy z nas niezależnie ile liczy lat i ile lat wróży przechodził tą samą drogę... :(

Mam nadzieję, że mimo wszystko przemyślisz sprawę i zechcesz się udzielać w innych wątkach bądź założysz dział wróżb w dziale: Poligon https://ezoforum.pl/forum/287-poligon-czyli-wróżby-w-kuźni-talentów/

Co do "ściągania" nowych użytkowników uważam, że liczy się jakość, a nie ilość :)

Edytowane przez Lunaria
  • Lubię to! 1
  • W punkt 3
Napisano (edytowane)

Szkoda, że tak krótko "znaliśmy się" na forum - :(, bo od razu jakoś Cię polubiłem - :tak:

Powodzenia , zapraszam na moje autorskie forum 

MIkesz

Edytowane przez Lunaria
  • Lunaria zamknął ten temat
  • Administrator
Napisano
2 godziny temu, Mikesz napisał:

Sorry, ale Administrator - Ismer - wyslał mnie  na jakiś -  "Poligon "  (  ? )  i odmówił założenia  mojego tematu (  ? ! ).

Nieprawda, nie odmawiam założenia własnego tematu, zostałeś tylko skierowany tam, gdzie każdy zaczyna swoją wróżebną drogę na naszym Forum czyli na Poligon właśnie.

Wyjaśniłam Ci to na PW, ale tu powtórzę: na forum nie ma równych i równiejszych, a ani Twój wiek ani doświadczenie nie uprawniają Cię do tego, byś był w jakiś sposób uprzywilejowany na forum, gdzie każdy jest anonimowy, tylko dlatego, że przyszedłeś i wyraziłeś wolę wróżenia w sekcji przeznaczonej dla profesjonalistów. 

• O.K 1
  • Medal 1
  • W punkt 2
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...