justjust Napisano 23 Maja 2022 Napisano 23 Maja 2022 mielismy spotkac sie z bylym partnerem,bo wciaz byly ataki,wiec wolalam sie raz spotkac, porozmawiac,ale pozniej pisal, ze sie nie spotkamy.. w zalaczniku rozklad, ostatnia karta odwrocona, 3 pierwsze w normalnej pozycji to cos zapowiada ze wali sie wieza...czyli nasz konflikt(miedzy nami) juz jakby sie rozwiazuje? 2 i 4 karta, niechec ze strony do spotkania?(ale dlaczego?;)) rezygnacja? Cytuj
Gość alieninside Napisano 23 Maja 2022 Napisano 23 Maja 2022 A czy to jakis rozklad? Co znacza karty na poszczegolnych pozycjach? Cytuj
Eternal Autumn Napisano 23 Maja 2022 Napisano 23 Maja 2022 Znaczy ja też często wyciągam 3 karty na pytanie, mogę czytać lub w kontekście - przeszłość, teraźniejszość, przyszłość, lub w ogóle jako opis (bardziej szczegółowy, niż jedna karta) sytuacji. Co do kart, to powiem, że możliwe, że wydarzyło się coś niefajnegobu niego w rodzinie, przez co spotkanie okazało się przesunięte, lub mocny lęk go dopadł przed waszym spotkaniem. Myślę, że się zobaczycie, ale po upływie czasu (3 buław). 2 Cytuj
justjust Napisano 23 Maja 2022 Autor Napisano 23 Maja 2022 Kolezanka ktora robila kiedys rozklady wyciagnela 4 karty.. ogolnie mielismy spotkac sie12 maja,ale nie potwierdzil i napisal pol godziny przed ....wiec ja juz napisalam,ze gdzies jestem pozniej byl zly,kolejny termin niby wypadl,ze musial wrocic pozno.. i teraz trzeci byl. czas, tzn ? orientacyjnie?tydzien? dwa? Cytuj
justjust Napisano 24 Maja 2022 Autor Napisano 24 Maja 2022 W dniu 23.05.2022 o 17:19, Eternal Autumn napisał: Znaczy ja też często wyciągam 3 karty na pytanie, mogę czytać lub w kontekście - przeszłość, teraźniejszość, przyszłość, lub w ogóle jako opis (bardziej szczegółowy, niż jedna karta) sytuacji. Co do kart, to powiem, że możliwe, że wydarzyło się coś niefajnegobu niego w rodzinie, przez co spotkanie okazało się przesunięte, lub mocny lęk go dopadł przed waszym spotkaniem. Myślę, że się zobaczycie, ale po upływie czasu (3 buław). dzis doszlo do spotkania;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi