Mad_Lenka Posted June 10 Share Posted June 10 Zapytałam karty o pewnego mężczyznę z mojej pracy. Współpracuje z jego ludźmi. Ostatnio często go widuje i jakoś tak dziwnie na mnie patrzy.. zapytałam więc o co chodzi, jakie nas relacje będą łączyć (przyznam, że uważam go za przystojnego - jeśli to istotne) i wylosowałam: Wieżę, Śmierć, III denarów. Co widzę: Zakończenie jakiegoś etapu, transformacja i zmiany. Coś się zadzieje. Może nawet gwałtownie. Mam jednak problem z ostatnią kartą - oznacza jedynie możliwość wejścia w służbową współpracę z ewentualnym docenieniem(awans?)tego co robię czy jednak coś wiecej? Pozdrawiam i dziękuję za ewentualną pomoc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted yesterday at 10:00 AM Share Posted yesterday at 10:00 AM Coś mi się wydaje, że nie będą wasz łączyć żadne relacje, które.mialas na myśli. Możesz nagle stracić z nim kontakt. 3 monet pokazuje ewentualnie ta współpracę zawodową. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts