Gość Hopefull Napisano 10 Czerwca 2022 Napisano 10 Czerwca 2022 Czy będę pisała książki i czy się z tego utrzymam? 3 denarów 8 pucharów 4 denarów Rycerz denarów Kochankowie Same denary więc zakładam że szansa jest. Będę się uczyć, zbierać informacje, nie wiem co ta 8 pucharów może tu znaczyć,.puchary to emocje więc je napewno będę wykorzystywać w pisaniu, wygląda mi na stabilizację. Cytuj
Gość alieninside Napisano 10 Czerwca 2022 Napisano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Mysle ze napewno zaczniesz to robic ale nie bedzie tak rozowo. Bedziesz rezygnowac i wracac ponownie. Bedziesz na tym zarabiac ale moim zdaniem bedziesz potrzebowala dodatkowego zrodla utrzymania. Ps:szkoda ze nie okreslilas czasu realizacji wrozby Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Blackraven Cytuj
Gość Hopefull Napisano 11 Czerwca 2022 Napisano 11 Czerwca 2022 Czekam na wene twórcza i raczej tak, zarabiałabym jeszcze na czymś innym. Dziękuję Cytuj
nastek96 Napisano 26 Czerwca 2022 Napisano 26 Czerwca 2022 Ciężko zinterpretować aż 5 kart. W 3 monet masz już gotowy plan i może nawet zaczniesz próbować, ale w 8 Kielichów rozczarujesz się i odejdziesz od tego pomysłu. Wydaje mi się, że zostaniesz w schemacie pracy jaką do tej pory wykonywałaś: 4 monet + Rycerz Monet Cytuj
Gość Hopefull Napisano 26 Czerwca 2022 Napisano 26 Czerwca 2022 9 hours ago, nastek96 said: Wydaje mi się, że zostaniesz w schemacie pracy jaką do tej pory wykonywałaś: 4 monet + Rycerz Monet Dzięki ale jak narazie scenariusza nie mam. Jeszcze nie pracuje ale zawód będę zmieniać zupełnie. Cytuj
nastek96 Napisano 26 Czerwca 2022 Napisano 26 Czerwca 2022 Mam nadzieję, że z korzyścią dla Cb Ja też w tym roku zacząłem pisać książkę nie mając scenariusza. Narazie przerwałem w sumie nwm dlaczego. Nie miałem scenariusza, więc usiadłem na ławce i po prostu zacząłem pisać cokolwiek. Opisywałem to co jest wokół mnie i tak jakoś powoli pisałem słowo po słowie, strona po stronie, a scenariusz ułożył się sam. Mam nadzieję, że ten sposób pomoże Ci rozbudzić kreatywność Powodzenia Cytuj
Gość Hopefull Napisano 27 Czerwca 2022 Napisano 27 Czerwca 2022 9 hours ago, nastek96 said: Narazie przerwałem w sumie nwm dlaczego. Nie miałem scenariusza, więc usiadłem na ławce i po prostu zacząłem pisać cokolwiek. Opisywałem to co jest wokół mnie i tak jakoś powoli pisałem słowo po słowie, strona po stronie, a scenariusz ułożył się sam. Mam nadzieję, że ten sposób pomoże Ci rozbudzić kreatywność Powodzenia Dzięki serdeczne za inspiracje. Tak właśnie zamierzam ale ostatnio mam więcej na głowie i jakoś czasu brak. Ale mam nadzieję że się znajdzie niedługo Cytuj
Maestro Priestess Napisano 29 Czerwca 2022 Maestro Napisano 29 Czerwca 2022 W dniu 10.06.2022 o 21:56, Hopefull napisał: Czy będę pisała książki i czy się z tego utrzymam? 3 denarów 8 pucharów 4 denarów Rycerz denarów Kochankowie Pisać wydaje się, że masz szansę, ale kasy konkretnej z tego nie będzie, raczej satysfakcja i jednorazowe, niezbyt obfite "zastrzyki" dodatkowych środków finansowych. Widzę to raczej jako jednorazową okoliczność, z której szybko zrezygnujesz, niż jako stałe zajęcie czy sposób na życie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Lipca 2022 Napisano 2 Lipca 2022 Tez uważam, że pisać będziesz, ale nie będzie z tego dużej kasy. Może Cię to kosztować emocje w stylu czy warto czy kontynuować, ale będziesz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi