nastek96 Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) Witajcie, od przyszłego poniedziałku ktoś dołączy do mnie na pracownie. Oczywiście moja pracownia jest ciężka i nikt z pracowników nie chcę tam iść, więc przypuszczam, że dojdzie do kłótni. Ale obstawiam dwie osoby. Kierownika rehabilitacji G i pracownika V. Kto dołączy do mnie na pracownie? Kierownik: 10 mieczy, paź monet, 5 kielichów Myślę, że dołączy kierownik. Widzę w 10 mieczy, że polegnie i dostanie niezbyt fajną robotę. Paź monet, czyli po prostu nowe zadania w pracy, które go unieszczęśliwią - 5 kielichów. Pracownik: Mag, 7 buław, Król buław Mag - mówił mi na osobności, że przygotował się do rozmowy, zbiera różne argumenty. 7 buław - ma nastawienie bojowe i to on będzie strona atakującą. Myślę, że wywoła awanturę. Król buław - myślę, że wpadnie w furie i wygra tę walkę. Inna osoba: 4 mieczy Nikt inny nie przyjdzie. Co sądzicie? Edited June 14 by nastek96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted June 15 Author Share Posted June 15 Weryfikacja: Na pracownie dołączy kierownik. Zdaje się, że przegrał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted June 16 Share Posted June 16 15 godzin temu, nastek96 napisał: Weryfikacja: Na pracownie dołączy kierownik. Zdaje się, że przegrał. Po tych kartach obstawiałam tego pracownika a tu proszę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted June 21 Share Posted June 21 Ja widziałam Kierownika właśnie dlatego, że 10 mieczy mówi o nagłym zakończeniu czegoś, co nie jest po naszej myśli, a wręcz jest przyczyną porażki, zranienia. Pracownik zapewne był bardziej przebojowy i walczył o swoją pozycję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted June 22 Author Share Posted June 22 Kierownik się poddał i ponoć nawet nie było walki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts