nastek96 Napisano 14 Czerwca 2022 Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Witajcie, od przyszłego poniedziałku ktoś dołączy do mnie na pracownie. Oczywiście moja pracownia jest ciężka i nikt z pracowników nie chcę tam iść, więc przypuszczam, że dojdzie do kłótni. Ale obstawiam dwie osoby. Kierownika rehabilitacji G i pracownika V. Kto dołączy do mnie na pracownie? Kierownik: 10 mieczy, paź monet, 5 kielichów Myślę, że dołączy kierownik. Widzę w 10 mieczy, że polegnie i dostanie niezbyt fajną robotę. Paź monet, czyli po prostu nowe zadania w pracy, które go unieszczęśliwią - 5 kielichów. Pracownik: Mag, 7 buław, Król buław Mag - mówił mi na osobności, że przygotował się do rozmowy, zbiera różne argumenty. 7 buław - ma nastawienie bojowe i to on będzie strona atakującą. Myślę, że wywoła awanturę. Król buław - myślę, że wpadnie w furie i wygra tę walkę. Inna osoba: 4 mieczy Nikt inny nie przyjdzie. Co sądzicie? Edytowane 14 Czerwca 2022 przez nastek96 Cytuj
nastek96 Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Napisano 15 Czerwca 2022 Weryfikacja: Na pracownie dołączy kierownik. Zdaje się, że przegrał. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Czerwca 2022 Napisano 16 Czerwca 2022 15 godzin temu, nastek96 napisał: Weryfikacja: Na pracownie dołączy kierownik. Zdaje się, że przegrał. Po tych kartach obstawiałam tego pracownika a tu proszę 1 Cytuj
mezza Napisano 21 Czerwca 2022 Napisano 21 Czerwca 2022 Ja widziałam Kierownika właśnie dlatego, że 10 mieczy mówi o nagłym zakończeniu czegoś, co nie jest po naszej myśli, a wręcz jest przyczyną porażki, zranienia. Pracownik zapewne był bardziej przebojowy i walczył o swoją pozycję. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Napisano 22 Czerwca 2022 Kierownik się poddał i ponoć nawet nie było walki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi