Quelle Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 We śnie byłam chłopakiem... Stałam w jakimś pomieszczeniu, z sufitu zwisały jakieś materiały [zasłony ?]. W końcu przeszłam do drugiego, zobaczyłam tam dziewczynę, czarnowłosą w niebieskiej bluzce i jeasach. Zapoznałam się, potem szłam z nią rynkiem mojego miasta. Następnie znów znalazłam się w tym pomieszczeniu (tym drugim). Byliśmy sami. Postanowiłam zaprosić ją na dyskotekę ? [imprezę]. Zgodziła się, powiedziała, że pójdzie. Więc zbliżał się czas zabawy. Przeskok. Staliśmy wraz z innymi uczestnikami w korytarzu, z którego schodów schodzili "król i królowa" dyskoteki. Szli dumnie i dostojnie, na głowach mieli korony, ale poza tym byli ubrani w normalne strojach (spodnie, bluzki itd.). Korony wyraźnie były z plastiku. Wszyscy wchodzili na salę (w tym dziewczyna, którą zaprosiłam). Nagle weszło kilku chłopaków, ona podeszła do jednego z nich i pocałowała go w policzek i powiedziała 'cześć kochanie'. Zrozumiałam, że jest zajęta, a tego wieczoru chciałam zapytać ją o to, czy chce być moją dziewczyną. Po powitaniu z nim, podeszła do mnie, ja siedziałam w kącie... Zaczęliśmy tańczyć. Ja czułam żal, że nie możemy być razem... Na tańcu skończył się sen... Najdziwniejsze w tym wszystkim to, że we śnie zmieniłam płeć, byłam chłopakiem... Może miało mi to coś powiedzieć? Np.Że chłopcy też nie mają łatwo.? Prosiłabym o interpretację. Z góry dziękuję ;** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Quelle To że byłaś chłopakiem może oznaczaś że góre bierze Twoja logiczna część natury, a zaproszenie dziewczyny - może znaczyć że chcesz się czuć bardziej kobieco (dodatkowo symbol dyskoteki - miejsce spotkań towarzyskich.. we śnie może oznaczać pogodzenie się przeciweńsw - męskiej i żeńskiej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts