nastek96 Napisano 19 Czerwca 2022 Napisano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Ostatnio do rozkładu zapomniałem dodać dwa ważne dla mnie pytania. Przypomnę, że mam podpisać nową umowę i niespecjalnie chce to zrobić. Ot, nie mam wyboru. Obecnie skończyła się moja pierwsza umowa na 3 miesiące. 1.Na ile czasu podpisze umowę? Słońce, 4 buław, Wisielec Na początku słońce. Myślę, że praca będzie na okres wakacyjny, kiedy jest największe zapotrzebowanie. Stawiam na lato lipiec - sierpień. Albo ewentualnie na okres sezonowy, czyli jeszcze wrzesień. 4 buław też kojarzy mi się z okresem świętowania. Wisielec na końcu może mówić, że potem wszystko stanie w miejscu. Chyba, że Wisielec zwiastuje kolejne przedłużenie umowy? 2.Jak długo będę tam pracował? (Być może w trakcie znajdę coś lepszego i odejdę wcześniej, może będę pracował tyle ile na umowie, a może potem przedłużę jeszcze) Sprawiedliwość, 2 monet, 9 monet Możliwe, że to moja ostatnia umowa w tym miejscu. W Sprawiedliwości będę pracował tyle na ile podpisze umowę i na tym się skończy. 2 monet to może być już inna propozycja zawodowa, która może być korzystna finansowo: 9 monet. Jak wy to widzicie? Edytowane 19 Czerwca 2022 przez nastek96 Cytuj
nastek96 Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Napisano 22 Czerwca 2022 Dostałem umowę. Znaczy nie do końca, jeszcze musi podpisać dyrektor. Jeśli dobrze spojrzałem to umowa jest do grudnia 2023 roku. Ale nie mam jej jeszcze. Wisielec na końcu wskazuje na bardzo długi okres. A Słońce i 4 buław teoretycznie na coś z czego powiniennem być zadowolony. No nawet się pozytywnie ,wskoczyłem, że chcą mnie na tak długo. Ale i tak chciałbym odejść szybciej. Chyba, że coś się zmieni na plus. I to dużo. Powiedzieli, że następna będzie jeszcze na dłużej. Jak długo będę tam pracował? Mam nadzieję, że jednak nie tyle ile wynosi umowa Cytuj
nastek96 Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Napisano 26 Czerwca 2022 Tak teraz sobie myślę, czy Słońce może oznaczać rok czasu? Zapytałem na ile podpisze umowę. Wyszło.Słonce i podpisałem na półtorej. Skoro Księżyc może oznaczać miesiąc(miesiące księżycowe) to słońce może oznaczać rok(tyle ile trwa obieg ziemi wokół słońca). Cytuj
Venilia Napisano 16 Lipca 2022 Napisano 16 Lipca 2022 1.Na ile czasu podpisze umowę? Słońce, 4 buław, Wisielec mogło pokazać rok z hakiem myślę jednak, że w Słońcu pokazał się okres czasu, który Cię usatysfakcjonuje w 4 buławach poczujesz się tak, jak człowiek przychodzący do domu z zimnego otoczenia i rozgrzewający się w towarzystwie swoich ludzi z gorącym kubkiem kakaa w Wisielcu będziesz spokojny, wyluzowany ogólnie jest ok, ale podszyte to wahaniami Karty mogły porostu pokazać grudzień: - Jezus w żłobie - świętowanie w czterech ścianach 2.Jak długo będę tam pracował? Sprawiedliwość, 2 monet, 9 monet tak długo, ile uznasz to za konieczne albo faktycznie, jak znajdziesz kolejną pracę pierwsza karta może też pokazywać znak Wagi albo jakiś chłodniejszy okres ewentualnie w znaku Lwa (2+9=11; XI Siła) albo liczba VIII Sprawiedliwość jako miesiąc sierpień (ósmy) W sumie Słońce - grudzień (Boże Narodzenie), czerwiec (Dzień Dziecka), okres letni Może też być tak, że spiszesz sobie plusy i minusy i przeważą plusy, i zostaniesz Jeżeli chodzi o czas, to karty mi z reguły pokazują jakieś wydarzenie związane z danym miesiącem. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 17 Lipca 2022 Autor Napisano 17 Lipca 2022 Dziękuję bardzo Ciekawe spostrzeżenia i skojarzenia typu Jezus w żłobie. Właśnie dużo tego gdybania jest przy wyznaczaniu dat. Najchętniej bym odszedł po lecie, ale zobaczymy jak się okaże. Cytuj
nastek96 Napisano 11 Listopada 2022 Autor Napisano 11 Listopada 2022 Wybaczcie, że odkopie tego trupa, ale jakby nie było rozkład wciąż aktualny. Naszła mnie myśl. Jak długo będę tam pracował? Słońce, 4 buław, Wisielec Słońce + 4 buław = zwycięstwo słońca Umowę mam do grudnia przyszłego roku, a w grudniu jest przesilenie zimowe. Od następnego dnia światło zwycięża nad ciemnością i jest go coraz więcej. Wisielec - słońce będzie królowało przez długi okres. Co o tym sądzicie? 2 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 11 Listopada 2022 Moderator Napisano 11 Listopada 2022 Brzmi sensownie, ogólnie karta Wisielca w tym przypadku może wskazywać, że będzie ciągłość zatrudnienia lub później umowa na stałe 1 Cytuj
panna.marta Napisano 11 Listopada 2022 Napisano 11 Listopada 2022 2 godziny temu, nastek96 napisał: Wybaczcie, że odkopie tego trupa, ale jakby nie było rozkład wciąż aktualny. Naszła mnie myśl. Jak długo będę tam pracował? Słońce, 4 buław, Wisielec Słońce + 4 buław = zwycięstwo słońca Umowę mam do grudnia przyszłego roku, a w grudniu jest przesilenie zimowe. Od następnego dnia światło zwycięża nad ciemnością i jest go coraz więcej. Wisielec - słońce będzie królowało przez długi okres. Co o tym sądzicie? Może być tak, ze jeszcze długo , ale bez większych postępów 1 Cytuj
nastek96 Napisano 11 Listopada 2022 Autor Napisano 11 Listopada 2022 Dziękuję Wam bardzo Chciałbym wyjechać za granicę, więc wolałbym już nie przedłużać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi