Ania.ania Posted June 21 Share Posted June 21 Witam a więc...śniło mi się że wchodzę do jakiegoś pokoju a tam na tapczanie leży jakiś mężczyzna (wyglądało na to że dobrze go znam) podchodzę do niego ,on siada na tapczanie i bierze ze stolika złoty łańcuszek i wciska mi go w dłoń i mówi że to dla mnie jest. Łańcuszek miał jakiś medalik. Proszę o interpretację snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piko Posted June 30 Share Posted June 30 W dniu 21.06.2022 o 09:46, Ania.ania napisał: Witam a więc...śniło mi się że wchodzę do jakiegoś pokoju a tam na tapczanie leży jakiś mężczyzna (wyglądało na to że dobrze go znam) podchodzę do niego ,on siada na tapczanie i bierze ze stolika złoty łańcuszek i wciska mi go w dłoń i mówi że to dla mnie jest. Łańcuszek miał jakiś medalik. Proszę o interpretację snu Skoro mężczyzna którego znałaś ofiarowuje Tobie jakiś "symbol" który ma Cię prawdopodobnie chronić, to oznacza to przejściowe kłopoty z których wyjdziesz obronną ręką... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts