panna.marta Napisano 22 Czerwca 2022 Napisano 22 Czerwca 2022 Kart na lipiec, to mój miesiąc urodzinowy : ) 1. Aura miesiąca: 9 kielichów, królowa monet, as kielichów Fajne karty widać radość , zabawę i to, że będę się dobrze czuła 2. Uczucia: 4 monet, as monet, 10 monet same monety, ale męskiej energii nadal brak może tak być jak jest obecnie czyli gucio 3. Praca: król monet, cesarz IV, gwiazda IV Jakieś miłe wydarzenie może pochwała od kogoś ważnego, uznanie ? 4. Zdrowie: 4 buław może szpital , bo idę na oddział przebadać się 5. Rodzina, znajomi , przyjaciele: król mieczy, 9 buław, 5 mieczy ktoś tu nie będzie zbyt miły może zranić 6. Niespodzianka: Diabeł XV, paź Mieczy, 3 monet No tu nie wiem diabeł to niezbyt miły , ale te kolejny karty są fajne jakby coś ruszyło do przodu i zaowocowało w przyszłości. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 23 Czerwca 2022 Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1.Aura miesiąca: 9 kielichów, królowa monet, as kielichów Myślę, że skupisz się na pracy. Doskonale się w niej odnajdziesz. Możesz odczuć trochę brak tej drugiej osoby w 9 kielichów. Choć na końcu masz asa kielichów, więc miesiąc powinien być dla Cb bardzo przyjemny. Możesz być bardziej wrażliwsza i uczuciowa. 2. Uczucia: 4 monet, as monet, 10 monet Oj tu nic się nie zadzieje. Nic nie ruszy z miejsca. Może nawet sama będziesz na to zamknięta i nakierujesz się na pracę i rodzinę. 3. Praca: król monet, cesarz IV, gwiazda IV Tutaj myślę, że wyjdzie twój szef do Cb. W sensie jakoś Cię pochwali, twoje wysiłki zostaną docenione. Może zasłużony urlop? 4. Zdrowie: 4 buław Chyba dobre. 5. Rodzina, znajomi , przyjaciele: król mieczy, 9 buław, 5 mieczy Mysle, że będzie jakieś dochodzenie swoich racji, jakaś kłótnia ze starszym facetem z rodziny. Nie musi być kłótni, ale takie przepychanki, staranie się coś udowodnić i niestety nawet jak wygrasz to raczej będziesz przegrana. 6. Niespodzianka: Diabeł XV, paź Mieczy, 3 monet Mysle, że jakiś pan odezwie się do Cb i będzie Tobą zafascynowany seksualnie. Albo jakiś mężczyzna, z którym współpracujesz...może być dość nieciekawie między wami. Edytowane 23 Czerwca 2022 przez nastek96 1 Cytuj
mezza Napisano 23 Czerwca 2022 Napisano 23 Czerwca 2022 W dniu 22.06.2022 o 20:57, panna.marta napisał: Kart na lipiec, to mój miesiąc urodzinowy : ) 1. Aura miesiąca: 9 kielichów, królowa monet, as kielichów Zapowiada się bardzo dobry miesiąc, przepełniony pozytywnymi emocjami, zadowoleniem. Myślę, że w tym miesiącu możesz zadbać o potrzeby swojej duszy np. sprawić sobie coś, co przyniesie radość. 2. Uczucia: 4 monet, as monet, 10 monet Możesz być trochę zamknięta i raczej poświęcać większą uwagę rodzinie niż koncentrować się na miłosnych podbojach. 3. Praca: król monet, cesarz IV, gwiazda IV Tutaj dobrze, gdyż Gwiazda może być tarczą ochronną przed pewnymi osobami. Ewentualnie do kogoś będziesz skrycie wzdychać. 4. Zdrowie: 4 buław może szpital , bo idę na oddział przebadać się 5. Rodzina, znajomi , przyjaciele: król mieczy, 9 buław, 5 mieczy Tak, ktoś może Cię zawieść swoim postępowaniem albo rzuconymi słowami. Myślę, że sytuacja może wynikać z braku zaufania. 6. Niespodzianka: Diabeł XV, paź Mieczy, 3 monet Czy przypadkiem nie szykuje się jakaś impreza pracownicza z ludźmi z pracy? 1 Cytuj
Gość alieninside Napisano 23 Czerwca 2022 Napisano 23 Czerwca 2022 W dniu 22.06.2022 o 20:57, panna.marta napisał: Aura miesiąca: 9 kielichów, królowa monet, as kielichów Fajne karty widać radość , zabawę i to, że będę się dobrze czuła Chyba tu sie te Twoje urodziny zaznaczyly. Bedziesz swietowac. Czuc sie dobrze emocjonalnie W dniu 22.06.2022 o 20:57, panna.marta napisał: Uczucia: 4 monet, as monet, 10 monet same monety, ale męskiej energii nadal brak może tak być jak jest obecnie czyli gucio Same monety. Bedzie tak jak dotychczas i co innego chyba bedzie Cie zajmowac niz uczucia. Moze praca? 16 godzin temu, nastek96 napisał: Praca: król monet, cesarz IV, gwiazda IV Tutaj myślę, że wyjdzie twój szef do Cb. W sensie jakoś Cię pochwali, twoje wysiłki zostaną docenione. Może zasłużony urlop? Gwiazda czesto pokazuje urlop i wyjazd Godzinę temu, mezza napisał: Zdrowie: 4 buław Czy to nie jest kolejny raz ze 4 bulawy wyciagnelas na zdrowie? chyba wszystko bedzie ok. 16 godzin temu, nastek96 napisał: 5. Rodzina, znajomi , przyjaciele: król mieczy, 9 buław, 5 mieczy Mysle, że będzie jakieś dochodzenie swoich racji, jakaś kłótnia ze starszym facetem z rodziny. Nie musi być kłótni, ale takie przepychanki, staranie się coś udowodnić i niestety nawet jak wygrasz to raczej będziesz przegrana. Moze byc jakies ochlodzenie relacji jakies dzialania zakulisowe byc moze nawet nie bedziesz zaskoczona W dniu 22.06.2022 o 20:57, panna.marta napisał: Diabeł XV, paź Mieczy, 3 monet No tu nie wiem diabeł to niezbyt miły , ale te kolejny karty są fajne jakby coś ruszyło do przodu i zaowocowało w przyszłości. Tez nie mam pojecia co to moze byc Jestem ciekawa. Cytuj
Venilia Napisano 16 Lipca 2022 Napisano 16 Lipca 2022 1. Aura miesiąca: 9 kielichów, królowa monet, as kielichów na początku wszystko może iść wyśmienicie powiedziałabym, że widać zadowolenie i spełnienie w Asie kielichów chyba coś się przeleje, coś wypłynie na powierzchnię... 2. Uczucia: 4 monet, as monet, 10 monet raczej w zamknięciu w środku jest szansa, ale wokół niej mur - trochę mi to wygląda na trzymanie słowika w klatce tutaj nie widać, aby było do końca tak źle - spokój, poczucie stabilności, może większe skupienie na materii i rzeczywistości 3. Praca: król monet, cesarz IV, gwiazda IV spokojnie, bez zmian, może marzenia o czymś/kimś 4. Zdrowie: 4 buław w porządku uważałabym na stany zapalne albo żołądek/układ trawienia 5. Rodzina, znajomi , przyjaciele: król mieczy, 9 buław, 5 mieczy widać chłodnego mężczyznę i ostrożność z nim związana raczej obserwacja może ucięcie niektórych relacji albo wygranie jakieś potyczki 6. Niespodzianka: Diabeł XV, paź Mieczy, 3 monet fałszywa wiadomość? jakieś pokrzyżowanie planów? może odcięcie się od czegoś toksycznego/obsesyjnego? Cytuj
Venilia Napisano 19 Października 2022 Napisano 19 Października 2022 jak się karty zrealizowały? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi