Joanna-B Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Witam ;-) Ostatnio śniło mi się, że kłóciłam się z moim tatą nie pamiętam o co ale nagle tata wziął nóż i zaczął okaleczać mi całą twarz. nie czułam bólu a zdziwienie, zszokowanie co spowodowało taką reakcję mojego ojca. Kiedy ukucnęłam w rogu i wzięłam poduszkę by się osłonić przed ciosami, tata wziął jakiś srebrny pistolet i zaczął do mnie strzelać, wcelował mi pare razy w głowe i reszta naboi poszła w mój tłów, kiedy sie skończyły <naboje> tata zmienił broń na większą i czarną i zaczęłam się znów osłaniać poduszką i nagle spostrzegłam że poduszka była cała mokra i ociekała z krwi, z każdym strzałem było jej coraz więcej. Nagle uciekałam byłam już na dworze i biegłam w stronę szkoły, bo tam było dużo ludzi choć była noc i spotkałam (chyba) mamę i dalej nie pamiętam co się działo. Najdziwniejsze było to ze podczas dźgania nożem i strzałów w moje ciało nic mnie nie bolało a jednak krew ze mnie spływała a z twarzy zwisała mi pocięta skóra (wiem dość obrzydliwe ;-P ). Nigdy nie miałam takich drastycznych snów więc się zdziwiłam, a pozatym mam bardzo dobre stosunki z tatą więc nie wiem jak odbierać ten sen. Bardzo bym prosiła o szybką interpretację ;-) To jest mój pierwszy 'post' na forum więc starałam się opisać jak najwięcej szczegółów, być może będa one przydatne.
Martina Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Okaleczenia oznaczaja, ze otrzymasz zaszczytne stanowisko. W Twoim snie, to czlonek rodziny Cie kaleczy, wiec zostaniesz przez ojca wynagrodzona, badz Twoje poczynania zostana przez niego docenione. Pozdrawiam
Sephira Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Joanna-B, sen przedstawia jakąś Twoją wewnętrzną walkę. Ojciec jest tutaj jedynie symbolem Twoich własnych cech, które jednak na co dzień utożsamiasz z osobą taty ( zwykle ojciec we śnie jest symbolem rozsądku, opanowania, mocnego stąpania po ziemi). Bronisz się przed ciosami poduszką, która z kolei symbolizuje łagodną, miękką stronę Twojej natury. Bijesz się z myślami w jakiejś sprawie? Może nie chcesz przyjąć czegoś do świadomości, choć rozum podpowiada Ci, że powinnaś?
Rekomendowane odpowiedzi