sidi Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 jadac pociagiem w nieznane z bliska osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martina Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Osiagniesz szybkie postepy w pracy lub zyciu, a ''bliska osoba'' moze ci w tym pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidi Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Osiagniesz szybkie postepy w pracy lub zyciu, a ''bliska osoba'' moze ci w tym pomoc. ale jesli siedzi w pociagu z bliska osoba to dzienki niej osiagnie ajesli zmienimi kryterium i ta osoba to patrner na którego moge naprawde liczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 sidi, wspólna jazda, czy pociągiem, czy tez innym środkiem transportu oznacza wspólną drogę życiową. Razem dokądś zmierzacie. W Twoim śnie jedziecie w nieznane, co może świadczyć o Twoich obawach co do wspólnej przyszłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidi Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 wiec tak sen mówil o jeżdzie pociagiem w nieznane zosoba która znam i jest mi bliska powiedzial bym tak ja dlaniej zrobie wszystko ona się zastanawi i to jest jej sen intrygowal mnie i to bardzo troche nakrecilem sopry ale tak wygląda i sie sprawdza wczesniejsze bo muszejej pomóc przy pracy dyplomowej ale ostatni chcial bym ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts