Mgpetela Napisano 11 Lipca 2022 Napisano 11 Lipca 2022 Witam, czy komuś z Was przytrafiło się spotkanie swojego partnera analogicznego według kalendarza Majów? Cytuj
Mesi Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Czytając post, totalnie nie wiedziałam o co chodzi, a ponieważ mnie zaciekawił, poszukałam w necie i okazuje się, że tak - spotkałam. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 11 Sierpnia 2022 Ekspert Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Mesi napisał: Czytając post, totalnie nie wiedziałam o co chodzi, a ponieważ mnie zaciekawił, poszukałam w necie i okazuje się, że tak - spotkałam. Na czym ta metoda polega? Zaraz sama pogoogluję… znalazłam Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Gringe 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 12 Sierpnia 2022 Napisano 12 Sierpnia 2022 Wychodzi na to, że żaden z moich partnerów nie był analogiczny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi