dakaraa Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 A wiec to bylo tak.... Bylam u dentysty, wyrywał mi ząb, dokładnie 8, przy całym zabiegu nie czułam żadnego bólu, nawet specjalnie nie kojarze tego zabiegu. Po wyrwaniu ząb był zakrwawiony i zażyczyłam sobie, że chce tego zęba zabrać ze sobą ( przewaznie tak robie ). Ząb był normlanych rozmiarów, standardowo bardzo zakrwawiony, gdy lekarz/pilegniarka dała mi tego zęba okazało się, że ząb ma z jakies 9 cm, jest bialutki, z pieknym korzeniem, ale jakis taki.... styropianowy, czy z materialu styropianopodobnego. o co chodzi ?? dodam ze we wtorek na prawde idę wyrwać 8 ) ale watpie zeby to mialo z tym cos wspolnego, co Wy na to ??????
biedrona9090 Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Wydaje mi się żę tu chodzi o chorobę... Zobacz... Ząb był zakrwawiony i jak mówisz "styropianowy" !!
Sephira Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 biedrona9090, i po co takie straszenie? dakaraa, skoro planujesz wyrwanie tego zęba to jak najbardziej może mieć związek z Twoim snem. Wyrywanie zęba - zaplanowane pozbycie się czegoś, strata zupełnie bezbolesna, choć może się wiązać z drobnym spadkiem sił witalnych, utratą energii (krew), gorszym samopoczuciem.
dakaraa Napisano 5 Lipca 2009 Autor Napisano 5 Lipca 2009 ale generalnie powiedzcie mi, czy strata zeba, niech bedzie nawet tego styropianowego zawsze wiaze sie ze zdrowiem, czy generalnie ze stratami roznego rodzaju ??
Sephira Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Kochana, gdybyś zamieściła swój sen w odpowiednim miejscu: http://www.ezoforum.pl/znaczenie-snu/8-zeby.html to mogłabyś conieco na ten temat przeczytać
Rekomendowane odpowiedzi