Jump to content

ona-strzelec,on-skorpion

kiki12

Recommended Posts

To i ja poproszę o horoskop partnerski ja ur 12.12.1983r a mój mąż 6.11.1979 z góry dziękuję

Wolność kontra zaborczość. Czeka ich długa i ciężka droga do uzyskania pewnej zgodności i trwałości związku. Głównym powodem nieustannych walk będzie obsesyjna zazdrość Skorpiona na tle zbyt swobodnej i ruchliwej Pani Strzelec. On przyzwyczajony by swej zdobyczy nie wypuszczać z rąk, a przynajmniej z oczu, przeżywać będzie chwile zgrozy, gdy ona oddali się zbyt daleko i na zbyt długo. O jego domniemaniach gdzie jest, z kim i dlaczego można by pisać powieści. Pod tym względem jego fantazja jest nieograniczona.

Ona, przyduszona i przytłamszona będzie szukała okazji by znów wyrwać się jak najdalej i na jak najdłużej. Czego nadszarpnięte już nerwy Skorpiona nie zniosą. A Pani Strzelec się nie podda. Za nic w świecie nie zrezygnuje ze swojej wolności. Jego podejrzenia są przecież bezpodstawne. Ona należy do uczciwych i wiernych kobiet. To, że spotyka się z mężczyznami nie oznacza, że musi partnerowi "przyprawiać rogi". Ma do obgadania mnóstwo spraw, a do załatwienia jeszcze więcej. Jednak gdyby Skorpion zechciał przytemperować swój język i przytłumić swoją zazdrość oraz pozwolić żyć jej własnym rytmem, mógłby liczyć na stabilny i ekscytujący związek.

Wzajemnie potrafili by sobie wiele dać. Ona wprowadziłaby w jego życie sporo radości i optymizmu. On za to nauczyłby ją ostrożności i "wyleczył" z naiwności. Pełni temperamentu i energii mogli by razem dojść do niejednego celu. Jednak tylko jedno w tym związku jest pewne: ognista i wręcz niepohamowana namiętność, nie koniecznie tylko w łóżku.

Macie trudny orzech do zgryzienia. Potraficie się sobą zafascynować i zakochać bez pamięci. Jednak obydwoje jesteście silnymi osobowościami znającymi swoją wartość.

Werona i Sephira-zgodzę się ze wszystkim,tak było w tej chwili mamy jeden,jedyny cel-dzidzi:)mam nadzieję,że wytrwamy bo długo to trwa.Dziękuję jeszcze raz za poświęcony czas,pozdrawiam:)

Werona i Sephira-zgodzę się ze wszystkim,tak było w tej chwili mamy jeden,jedyny cel-dzidzi:)mam nadzieję,że wytrwamy bo długo to trwa.Dziękuję jeszcze raz za poświęcony czas,pozdrawiam:)

Trzymam kciuki, powodzenia:serduszka: