zakretka23 Napisano 15 Lipca 2022 Napisano 15 Lipca 2022 (edytowane) Jak spędzę w tym roku moje sierpniowe urodziny ? Cesarzowa Gwiazda 6 buław Kochankowie karta na spodzie Rydwan Moj mężczyzna zrobi wszystko bym poczuła się wyjątkowo i tak właśnie będzie. Zaplanuje jakiś wyjazd na weekend. Widać, ze przy nim czuje się spełniona kobieta. Jestem w relacji która sobie wymarzyłam. W 6 buławach dopatruje się niespodziewanego prezentu. Edytowane 15 Lipca 2022 przez zakretka23 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Lipca 2022 Napisano 16 Lipca 2022 Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to wyjazd gdzieś poza miasto. SPA lub jakiś kurort gdzie się odpoczywa i regeneruje. Może to być w towarzystwie mężczyzny partner lub kochanek. 2 Cytuj
Venilia Napisano 16 Lipca 2022 Napisano 16 Lipca 2022 Jak spędzę w tym roku moje sierpniowe urodziny? Cesarzowa Gwiazda 6 buław Kochankowie karta na spodzie Rydwan Cesarzowa to spełniona i zadowolona kobieta, która nie musi się za bardzo wysilać, a wszystko wokół jest takie jak być powinno i sprzyja jej powiedziałabym jeszcze, że odetchniesz, uwolnisz się od czegoś na ten czas - może odlecisz do "gwiazd" jakaś mega świetna/przyjemna informacja lenistwo, wylegiwanie się świat może się obróci do góry nogami obstawiam, że nie będziesz sama, będzie jakiś "przewodnik" noc pod gwiazdami na łonie natury? może coś z wodą? wszystkiego najlepszego! A tak z ciekawości, jeżeli wolno zapytać: lew czy panna? 2 Cytuj
zakretka23 Napisano 16 Lipca 2022 Autor Napisano 16 Lipca 2022 3 godziny temu, Venilia napisał: Jak spędzę w tym roku moje sierpniowe urodziny? Cesarzowa Gwiazda 6 buław Kochankowie karta na spodzie Rydwan Cesarzowa to spełniona i zadowolona kobieta, która nie musi się za bardzo wysilać, a wszystko wokół jest takie jak być powinno i sprzyja jej powiedziałabym jeszcze, że odetchniesz, uwolnisz się od czegoś na ten czas - może odlecisz do "gwiazd" jakaś mega świetna/przyjemna informacja lenistwo, wylegiwanie się świat może się obróci do góry nogami obstawiam, że nie będziesz sama, będzie jakiś "przewodnik" noc pod gwiazdami na łonie natury? może coś z wodą? wszystkiego najlepszego! A tak z ciekawości, jeżeli wolno zapytać: lew czy panna? Lew z 19 sierpnia. Wiem, już ze ten czas spędzę w Gdańsku, tam gdzie pierwszy raz byliśmy. 2 Cytuj
nastek96 Napisano 26 Lipca 2022 Napisano 26 Lipca 2022 Cesarzowa, czyli zadbasz o swoje potrzeby. Myślę, że się odstawisz w ten dzień: włosy, makijaż. Poczujesz się piękna. Cesarzowa i Gwiazda to może jakieś Spa. Albo czas spędzony z życzliwymi Ci ludźmi. Dalej w 6 buław i Kochankach widzę mile zakończenie wieczoru z chłopakiem. Chodzi mi o erotykę 1 Cytuj
mezza Napisano 26 Lipca 2022 Napisano 26 Lipca 2022 Bardzo romantycznie, zapewne ten dzień spędzisz z ukochana osoba. Będziesz czuła się jak najważniejsza osoba tego dnia i należycie rozpieszczona. 1 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 23 Sierpnia 2022 Autor Napisano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Weryfikacja - spędziliśmy weekend w Gdańsku w hotelu z widokiem na Motławę. Już zaręczeni celebrowaliśmy moje urodziny przez cały weekend. Prezent to pakiet do spa na zabiegi kosmetyczne - Cesarzowa Gwiazda Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez zakretka23 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi