panna.marta Napisano 15 Lipca 2022 Napisano 15 Lipca 2022 Mam problem z interpretacja tego rozkładu, więc proszę o pomoc. Czy tak mniej więcej do dwóch lat od dziś pójdę na studia podyplomowe o kierunku X? Studia te były już w kiedyś w sferze moich marzeń jedyne co mnie ogranicza na dzień dzisiejszy fundusze. 7 buław, królowa mieczy, as kielichów dołożyłam król monet Nie wiem jak to ugryźć , ale chyba nie uda się brakuje kart działania czy nauki : ( może macie pomysł jak wg tych kart przebiegnie sytuacja? Cytuj
zakretka23 Napisano 15 Lipca 2022 Napisano 15 Lipca 2022 Moim zdaniem się uda jeśli zaczniesz coś robić w tym kierunku - 7 buław to trwanie przy swoim wyborze, bronienie swoich przekonan, jeśli się uprzesz i będziesz konsekwentna to masz szanse ma realizacje, królowa mieczy bardzo dobrze potrafi rozplanować wszytsko, a w Asie pucharów widzę początek spełnienia marzeń 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Lipca 2022 Autor Napisano 16 Lipca 2022 9 godzin temu, zakretka23 napisał: Moim zdaniem się uda jeśli zaczniesz coś robić w tym kierunku - 7 buław to trwanie przy swoim wyborze, bronienie swoich przekonan, jeśli się uprzesz i będziesz konsekwentna to masz szanse ma realizacje, królowa mieczy bardzo dobrze potrafi rozplanować wszytsko, a w Asie pucharów widzę początek spełnienia marzeń Ooo to super. Dziekuje . Cytuj
Venilia Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 Czy tak mniej więcej do dwóch lat od dziś pójdę na studia podyplomowe o kierunku X? 7 buław, królowa mieczy, as kielichów dołożyłam król monet moim zdaniem może się nie udać obstawiam, że się rozmyślisz, zmienisz plany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi