Skocz do zawartości

Czy zamieszkam z chłopakiem do końca roku?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano (edytowane)

Pytanie, jak w temacie.

1) Paź monet, IV Cesarz, XVI Wieża (z podsumowania IV Umiarkowanie)

Paź monet zapewne mówi o szukaniu informacji i możliwości, przeglądanie ofert w internecie, odkładanie pieniędzy.

Cesarz to chyba mówi o tym, co jest teraz, o zasiedzeniu. Może chłopak nie będzie chciał się wyprowadzić z obecnego miejsca zamieszkania?

Wieża - jakaś gwałtowna zmiana na pewno, tylko czy zmiana jako przeprowadzka, czy zmiana jako zmiana planów?

To umiarkowanie z podsumowania chyba może oznaczać brak zmian w tej kwestii. 

Ciężko mi wyczuć chłopaka, czy będzie chciał się przeprowadzić, czy nie. Niby mówi, że tak, ale nie podaje konkretnej daty i odkłada wszystko w czasie.

2) Czy chłopak będzie chciał ze mną zamieszkać?

VIII Siła, 2 kielichy, 5 buław (z podsumowania III Cesarzowa)

Zależy mu na mnie (2 kielichy), ale w tych 5 buław, to może być ciężko. Nie wiem, jak odczytać Siłę, jako stanie przy swoim? 

Może ta cesarzowa z podsumowania to matka, z którą miedzy innymi teraz mieszka? 

P.S. Wiem, że najsensowniej byłoby porozmawiać o tym z chłopakiem, ale już z nim rozmawiałam i uznał, że po wakacjach czegoś poszukamy. Teraz jestem ciekawa, co się wydarzy po wakacjach.

Edytowane przez Anastazja979
Napisano

Czy zamieszkam z chłopakiem do końca roku? Paź monet, IV Cesarz, XVI Wieża 

myślę podobnie: poszukiwanie, siedzenie jeszcze na miejscu

może coś się trafi pod koniec tego roku (ostatni kwartał) albo w następnym

Czy chłopak będzie chciał ze mną zamieszkać? VIII Siła, 2 kielichy, 5 buław (z podsumowania III Cesarzowa)

W mojej talii XI Siła mówi: bądź spokojna, będzie dobrze

2 kielichy - cóż tutaj więcej dodawać :D

w 5 buławach mógł się pojawić stres związany z tym tematem, tutaj jest walka, konkurowanie o coś z kimś

• Lubię to! 2
Napisano

Jest szansa paz monet to oferta, Cesarz to stały partner, Wieża może oznaczać zwyczajnie wspólny dom, rozmowy na temat wspólnego zamieszkania. Pomyślała o jesieni, a przecież Wieża jest w znaku ryby. 

zas drugi rozkład kart pokazują ze musiałbyś użyć perswazji takiej kobiecej jak to w karcie siła, by wspólne mieszkankę wyszło obopólnie 2 puchary i dało się uniknąć tych 5 buław, gdzie 5 buław to szarpanie się. 

Napisano

Cesarz nie jest skory do zmian i uparty też 

Nie widze przeprowadzki do końca roku Umiarkowanie wstrzyje a Wieża po drodze troszkę burzy te plany ale spokojnie uda sie ale w późniejszym czasie. 

On chce sie przeprowadzic ale ma obawy bije się z myślami w koncu przeprowadzka to poważna decyzja wiec nie dziw mu się 

I dlatego w Cesarzu nie chce narazie podejmować decyzji wszystko chce mieć pod kontrolą. 

Gość Anastazja979
Napisano
11 minut temu, Szept myśli napisał:

w koncu przeprowadzka to poważna decyzja wiec nie dziw mu się 

To nie przeprowadzka na koniec świata. Dalej będzie blisko domu rodzinnego...