Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, mam pytanie czy do końca tego roku kalendarzowego wejdę w jakaś relacje damsko męska. Jestem singielka, wiec obojętnie jaka nie musi być zobowiązująco. 

8 buław, król monet, głupiec dołożyłam rycerza mieczy.

Powinno się coś pojawić. Luźna miła relacja tylko pytanie czy jedna osoba np król monetowy o usposobieniu rycerza mieczowego czy np dwie szanse ? 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość alieninside
Napisano
20 minut temu, panna.marta napisał:

Cześć, mam pytanie czy do końca tego roku kalendarzowego wejdę w jakaś relacje damsko męska. Jestem singielka, wiec obojętnie jaka nie musi być zobowiązująco. 

Powinno się coś pojawić. Luźna miła relacja tylko pytanie czy jedna osoba np król monetowy o usposobieniu rycerza mieczowego czy np dwie szanse ? 

No romans z jakims mezczyzna w typie krola monet (albo w pracy?)

Faktycznie cos nowego i lekkiego. A dociagac karte jakos sprecyzowalas co ma ta karta pokazac?

Napisano

Powiem Ci, że nie tak uznałam, że głupiec to początek i dołożyłam, żeby zobaczyć w która stronę to pójdzie : )

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

W moim odczuciu będziesz miała raczej romans, dosyć intensywny. Król monet raczej twardo stąpa po ziemi i wydaje mi się ze Cię do siebie na tyle nie dopuści żeby mogłbyć z tego związek stąd ten Rycerz mieczy. 

Edytowane przez paulinaap
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dziękuję 1
Gość alieninside
Napisano (edytowane)
23 minuty temu, panna.marta napisał:

Powiem Ci, że nie tak uznałam, że głupiec to początek i dołożyłam, żeby zobaczyć w która stronę to pójdzie : )

Moze to ten z dzieckiem ktorego dziewczyny Ci przepowiadaly. Skoro za nim glupiec. Albo Ty uwazaj zebys nie wpadla skoro 8 bulaw rozpoczyna.

Rycerz mieczy moze sprzeczka?

Nie wiem czy wyobraznia mnie nie poniosla  ;p

Edytowane przez Blackraven
Napisano
14 minut temu, Blackraven napisał:

Moze to ten z dzieckiem ktorego dziewczyny Ci przepowiadaly. Skoro za nim glupiec. Albo Ty uwazaj zebys nie wpadla skoro 8 bulaw rozpoczyna.

Rycerz mieczy moze sprzeczka?

Nie wiem czy wyobraznia mnie nie poniosla  ;p

No ja tez nie wiem dlatego wrzucam xD 

• Lubię to! 1
Napisano
31 minut temu, paulinaap napisał:

W moim odczuciu będziesz miała raczej romans, dosyć intensywny. Król monet raczej twardo stąpa po ziemi i wydaje mi się ze Cię do siebie na tyle nie dopuści żeby mogłbyć z tego związek stąd ten Rycerz mieczy. 

Może tym mieczem mnie od siebie odetnie hehe 

• Lubię to! 1
Napisano

czy do końca tego roku kalendarzowego wejdę w jakaś relacje damsko męska. Jestem singielka, wiec obojętnie jaka nie musi być zobowiązująco. 
8 buław, król monet, głupiec dołożyłam rycerza mieczy

na coś szybkiego i niezobowiązującego jest tutaj szansa

Król Monet może wskazywać pana, który ma pracę, dobrą pensję

zgodziłabym się też z komentarzem wyżej, że to może być ktoś z pracy

Rycerz mieczy pokazuje mi czasami człowieka, który chce coś na już, więc to też pasuje to niezobowiązującej i prędkiej akcji

karty w sam raz na jeden raz

• W punkt 1
  • Super 2
Napisano

Jak dla mnie będzie to szybki, niezobowiązujący romans. Oboje możecie beztrosko podchodzić do tej znajomości, coś na chwilę nie na dłuższą metę. Pan rzeczywiście może mieć dobrą pracę, być w czymś specjalistą, ogólnie poukładany facet, który mógł się już czegoś dorobić.

• W punkt 1
  • Super 2
Napisano (edytowane)

Obawiam się, że w relacje nie wejdziesz jako stały związek. 

Za to 8 buław zapowiada przygody, romans...z dość nadzianym facetem.

Głupiec podkreśla, że będzie to dość frywolna i niezobowiązująca relacja.

Tutaj Rycerz Mieczy fajnie to podkreśla. Facet wpadnie jak burza i potem zniknie. 

Edytowane przez nastek96
  • O.K 1
  • W punkt 1
Napisano
11 godzin temu, nastek96 napisał:

Obawiam się, że w relacje nie wejdziesz jako stały związek. 

Za to 8 buław zapowiada przygody, romans...z dość nadzianym facetem.

Głupiec podkreśla, że będzie to dość frywolna i niezobowiązująca relacja.

Tutaj Rycerz Mieczy fajnie to podkreśla. Facet wpadnie jak burza i potem zniknie. 

ale to właśnie nie ma być zobowiązująca relacja mi taka  w ogóle nie jest nawet pisana, więc tak byłoby ok. Lepsze to niż nic.

• Lubię to! 1
Napisano

Skąd wiesz, że nie jest Ci pisana?

Chyba ciężko odczytać takie rzeczy. 

• Lubię to! 1
Napisano
Teraz, nastek96 napisał:

Skąd wiesz, że nie jest Ci pisana?

Chyba ciężko odczytać takie rzeczy. 

taka karma i też w horoskopie nic nie mam :(

Napisano

Horoskop to tylko prognoza. Nie sprawdza się w 100%. Naprawdę wiele rzeczy zależy tylko od nas.

Jest szansa :)

• Lubię to! 1
Napisano
2 godziny temu, nastek96 napisał:

Horoskop to tylko prognoza. Nie sprawdza się w 100%. Naprawdę wiele rzeczy zależy tylko od nas.

Jest szansa :)

Ja już w to nie wierze : ( 

Napisano

No to już różnica światopoglądów. 

W których ćwiartkach horoskopu masz najwięcej planet? 

• Lubię to! 1
Napisano
27 minut temu, nastek96 napisał:

No to już różnica światopoglądów. 

W których ćwiartkach horoskopu masz najwięcej planet? 

W domu 9 i 10 potem 1 i 3

Napisano (edytowane)
5 minut temu, panna.marta napisał:

W domu 9 i 10 potem 1 i 3

Potem W 7 jedna i na dranicy 7 i 8 jedna oraz w 6 jedna na granicy z 5 i jedna w 2 reszta pusta : D 

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Pytam, bo chciałem coś zweryfikować. Wieszczka Blackraven mówiła, że ludzie mający więcej planet w domu 4 i 1 bardziej biorą życie w swoje ręce, podczas, gdy ludzie mający więcej planet w domach 2 i 3 bardziej zdają się na los. Ty z tego co mówisz to chyba bardziej zdajesz się na los. 

• Dobre! 1
Gość alieninside
Napisano
9 minut temu, nastek96 napisał:

Pytam, bo chciałem coś zweryfikować. Wieszczka Blackraven mówiła, że ludzie mający więcej planet w domu 4 i 1 bardziej biorą życie w swoje ręce, podczas, gdy ludzie mający więcej planet w domach 2 i 3 bardziej zdają się na los. Ty z tego co mówisz to chyba bardziej zdajesz się na los. 

Wcale tak nie mowilam ;p

Mowilam o cwiartkach horoskopu. I to mi powiedziala wieszczka Gringe ;p

Napisano

Ciekawe od jakiej wieszczki usłyszała to wieszczka Gringe :)

• Dobre! 1
  • Ekspert
Napisano

@Blackravenma rację - osoby u których zaznaczają się planety po stronie 4/10(4,5,6,7,8,9), są bardziej skazane lub sklonne( zależy od punktu widzenia) oddać swoje losy w ręce innych ludzi.

U osób z dominacją planet( zwłaszcza osobistych) po stronie 10/3 dom - zdają się na siebie i maja większe przekonanie o tym, że mają wpływ na swoje losy. 
Do tego dochodzi jeszcze rozłożenie w domach kątowych - tutaj bardziej świadomie korzystamy z energii planet. Ta energia jest taka „łatwo dostępna”. Gdzie przy domach upadających( 3,6,9,12) dzieje się od przypadku do przypadku. 
To tak bardzo w telegraficznym skrócie bo wszystko zależy tez od obsadzenia reszty horoskopu - z Saturnem w 1 jest przekonanie, że człowiek wszystko musi zrobić sam by było dobrze :D 

Ktos ma jakieś pytania? 

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
7 minut temu, Gringe napisał:

osoby u których zaznaczają się planety po stronie 4/10(4,5,6,7,8,9), są bardziej skazane lub sklonne( zależy od punktu widzenia) oddać swoje losy w ręce innych ludzi.

trochę offtop , ale dzięki za to, będę uważał komu/czemu się oddawać :ok:

Edytowane przez Piko
  • Dobre! 2
Napisano
22 godziny temu, Piko napisał:

trochę offtop , ale dzięki za to, będę uważał komu/czemu się oddawać :ok:

Ja się nie znam, to się nie wypowiem. Oddam się w ręce tego losu, bo z tego co dziewczyny pisały teraz to mam taki czas, że los kamyczki pod nogi rzuca :p