lama94 Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 A więc tak śniło mi się dziisaj ,ze brałem udział w wyscigu motocyklowym ,jechałem na 2 pozycji ,ale później w motocylku doszło do defektu silnika i wyścigu nie ukończyłem.Później śniło mi się ,że piłem piwo jasne.....dodam iż zakochałem się w swojej nauczcielce czy to ma jakies powiazania???
Gość alathea Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 moze tak - nie masz szans na wygranie wyscigu o jej serce -> 2-ga pozycja, juz ktos jest na pierwszej(!), poza tym nie jestes jeszcze dobrze przygotowany do takich/tego pojedynku (silnik mial defekt, gdzies tkwi blad - moze w podejsciu do sprawy); uwazaj - bo moze nawarzysz sobie piwa, ktore potem bedziesz musial wypic (nabroisz i bedzie trzeba sie gesto tlumaczyc) choc piwo tez moze znaczyc, ze w koncu wyluzujesz;)
gusherra Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 wyścig - masz jakieś plany, aspiracje, starasz się o coś, ale druga pozycja mówi o tym, że słabo w siebie wierzysz, jedynka byłabym liczną słoneczną, podczas gdy 2 jest księzycem, biernością, rozdwojeniem. nie wierzysz we wlasne sily, a jednoczesnie walczysz o to, zeby osiagnac swoj cel. jesli samochod sie psuje - brak energii. bowiem samochod to twoje ja, twoje ego, ktore dazy do osiagniecia celu. jesgo awaria oznacza brak energii, sily zeby osiagnac cel.
lama94 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Napisano 6 Lipca 2009 ale czy z tego widać ,że nie mam szans u swojej nauczycielki????
gusherra Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 e, w tym w tym śnie jej nie ma, są tylko oceniane Twoje możliwości. Twoja podswiadomosc ocenia Twoje mozliwosci. i jak widac, nie stawia Cię to w najlepszej pozycji.
lama94 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Napisano 6 Lipca 2009 jak mi sie kiedys przyśni a często to robi to napisze tutaj to mi wytłumaczycie narazie dziękuje
lama94 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Napisano 6 Lipca 2009 Ach bym zapomniał ostatnio śnił mi się wąż był koloru jaskrawego(zielono-zółto-pomarańczowy) wpadł do domu ,ale siostra go złapała i wyrzuciła ,czy to tez może mieć powiązanie z tym ,ze się zakochałem w nauczycielce.....????
Rekomendowane odpowiedzi