lama94 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 A więc tak śniło mi się dziisaj ,ze brałem udział w wyscigu motocyklowym ,jechałem na 2 pozycji ,ale później w motocylku doszło do defektu silnika i wyścigu nie ukończyłem.Później śniło mi się ,że piłem piwo jasne.....dodam iż zakochałem się w swojej nauczcielce czy to ma jakies powiazania??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 moze tak - nie masz szans na wygranie wyscigu o jej serce -> 2-ga pozycja, juz ktos jest na pierwszej(!), poza tym nie jestes jeszcze dobrze przygotowany do takich/tego pojedynku (silnik mial defekt, gdzies tkwi blad - moze w podejsciu do sprawy); uwazaj - bo moze nawarzysz sobie piwa, ktore potem bedziesz musial wypic (nabroisz i bedzie trzeba sie gesto tlumaczyc) choc piwo tez moze znaczyc, ze w koncu wyluzujesz;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 wyścig - masz jakieś plany, aspiracje, starasz się o coś, ale druga pozycja mówi o tym, że słabo w siebie wierzysz, jedynka byłabym liczną słoneczną, podczas gdy 2 jest księzycem, biernością, rozdwojeniem. nie wierzysz we wlasne sily, a jednoczesnie walczysz o to, zeby osiagnac swoj cel. jesli samochod sie psuje - brak energii. bowiem samochod to twoje ja, twoje ego, ktore dazy do osiagniecia celu. jesgo awaria oznacza brak energii, sily zeby osiagnac cel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama94 Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 ale czy z tego widać ,że nie mam szans u swojej nauczycielki???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 obawiam sie, ze nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 e, w tym w tym śnie jej nie ma, są tylko oceniane Twoje możliwości. Twoja podswiadomosc ocenia Twoje mozliwosci. i jak widac, nie stawia Cię to w najlepszej pozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama94 Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 jak mi sie kiedys przyśni a często to robi to napisze tutaj to mi wytłumaczycie narazie dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama94 Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 Ach bym zapomniał ostatnio śnił mi się wąż był koloru jaskrawego(zielono-zółto-pomarańczowy) wpadł do domu ,ale siostra go złapała i wyrzuciła ,czy to tez może mieć powiązanie z tym ,ze się zakochałem w nauczycielce.....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts