Justa36 Napisano 27 Lipca 2022 Napisano 27 Lipca 2022 Zmieniłam swojego lekarza rodzinnego.Mam już wybranego nowego lekarza.Moje pytanie czy nowy lekarz będzie dla mnie do dobry?wyciągnięte karty: 10 mieczy,kapłan,10 buław,3 buławy.Wydaje mi się że nie,o czym mogą świadczyć 10 mieczy i 10 buław.A i kapłan jest osobą która lubi pouczać.Jak myślicie? 1 Cytuj
Piko Napisano 27 Lipca 2022 Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Justa36 napisał: wyciągnięte karty: 10 mieczy,kapłan,10 buław,3 buławy. 10 mieczy rzeczywiście mówi że Cię dobije, może jakąś nową diagnozą ? Kapłan że podchodzi do swojego zawodu z poczuciem misji... 10 buław że może być ciężko , może z jakimś leczeniem, 3 buławy to karta brama która wskazuje na wiele możliwości i stały kontakt z lekarzem czyli będzie on na dłużej z poczuciem nadziei na lepsze lub będziesz wypatrywać nowego ... Jak ja zmieniałem lekarza rodzinnego to wszystko było dobrze, czego i Tobie życzę PS:Oczywiście są to jedne z opcji, bo Ty decydujesz o swoim zdrowiu... Edytowane 27 Lipca 2022 przez Piko 1 Cytuj
Venilia Napisano 28 Lipca 2022 Napisano 28 Lipca 2022 czy nowy lekarz będzie dla mnie do dobry? 10 mieczy,kapłan,10 buław,3 buławy V Kapłan jest super na te sprawy, szkoda tylko, że utknął między tak ciężkimi dziesiątkami myślę że w 3 buław zaczniesz rozglądać się za czymś innym... optuję za tym, że tego lekarze też pewnie zmienisz 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 28 Lipca 2022 Napisano 28 Lipca 2022 Wychodzisz z 10 mieczy czyli koniec trudnej sytuacji czyli poprzedni lekarz ci nie odpowiadał. Wchodzisz w Kaplana a to mądry człowiek .Na początku mogą być jakieś trudności ale suma sumarum powinnaś być zadowolona. U mnie 3 buławy to karta zawsze na plus. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Ja również myślę, że nie będziesz zadowolona i to od samego początku - 10 mieczy, aż do 3 buław - snucie planów o nowym lekarzu. Tutaj może nie odpowiadać Ci jego wiedza i myślę, że w przypadku choroby może nie być zbyt skuteczny. Cytuj
panna.marta Napisano 1 Sierpnia 2022 Napisano 1 Sierpnia 2022 Myśle, ze będą pewne kwestie w których ten ktoś będzie niezbyt przychylny, ale będzie miał tez dobre strony. Może być tak, ze będzie otwierał jakieś nowe możliwości, ale szału niestety w tych kartach nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi