Szept myśli Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 Czy osoba x odpisze mi na wiadomość? Napisałam dzisiaj do znajomego bo dawno nie mieliśmy kontaktu. 3 denary 8 buław Kaplan Może odpisać po jakimś czasie. W 3 denarach jest skupiona na obowiązkach potem przeczyta i odpisze ale dość oficjalnie w tym Kapłanie Jak to widzicie Napisze weryfke do niedzieli 2 1 Cytuj
Venilia Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 3 denary 8 buław Kaplan każda z tych kart mówi o kontakcie, jestem na tak 3+8=11 XI Siła - będzie dobrze 8+5=13 XIII Śmierć - nadciąga zmiana 3+8+5=16 XVI Wieża - nagła zmiana 3+5=8 VIII Sprawiedliwość - rozstrzygnięcie 2 1 Cytuj
Paulite Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 Wydaje mi się ,że odpisze Ci na wiadomość ale chyba będzie dosyć „ oficjalna” odpowiedz (8 buław+ Cesarz) Czy w to ze nie mieliście kontaktu jest może zaangażowana jakaś 3 osoba albo któreś z was jest bardzo zapracowane (3 denary) ? 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 29 Lipca 2022 Ekspert Napisano 29 Lipca 2022 Godzinę temu, Szept myśli napisał: Czy osoba x odpisze mi na wiadomość? Napisałam dzisiaj do znajomego bo dawno nie mieliśmy kontaktu. 3 denary 8 buław Kaplan Jeśli w pytaniu o kontakt pojawia się 8 Buław to kontakt będzie na 100% - dla mnie ta karta jest mega szybka. Kontakt następuje szybciej niż sami się spodziewamy lub też nie ma takiej siły by ten kontakt zatrzymać( rozpędzone 8 Buław nikt nie zablokuje). Papież też jest gadułą a 3 Denary - są dobre podstawy. JesteM na tak. 2 1 1 Cytuj
adamandium Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 Odpisze na sto banków. 8 buław zawsze jest lotne. A w Kapłanie po prostu tak wypada. Wypada odpisać z racji kultury itp. 2 1 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 29 Lipca 2022 Autor Napisano 29 Lipca 2022 47 minut temu, paulinaap napisał: Wydaje mi się ,że odpisze Ci na wiadomość ale chyba będzie dosyć „ oficjalna” odpowiedz (8 buław+ Cesarz) Czy w to ze nie mieliście kontaktu jest może zaangażowana jakaś 3 osoba albo któreś z was jest bardzo zapracowane (3 denary) ? Ta osoba może być zapracowana fakt 2 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 3 godziny temu, Szept myśli napisał: Czy osoba x odpisze mi na wiadomość? Napisałam dzisiaj do znajomego bo dawno nie mieliśmy kontaktu. 3 denary 8 buław Kaplan Zdecydowanie będzie kontakt, bo jest 8 buław. Może być trochę oficjalny o czym mówi kapłan, ale na bank będzie odpowiedź 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 29 Lipca 2022 Autor Napisano 29 Lipca 2022 Póki co cisza..nawet wiadomość nie odczytana haha 1 Cytuj
adamandium Napisano 29 Lipca 2022 Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Szept myśli napisał: Póki co cisza..nawet wiadomość nie odczytana haha Może ma wyłączony telefon? Karty położyłaś dzisiaj, spokojnie. Kiedyś 3 denary pokazały mi problem z dostępem. Zależy od uderzenia impulsu...?! Edytowane 29 Lipca 2022 przez adamandium 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 30 Lipca 2022 Autor Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) Zapytałam kart dlaczego owa osoba nie odpisuje na wiadomość Śmierć Wieża 4 buławy Karty ciężkie niestety. Czuję że raczej nie ma ochoty odpisać dla niej temat zamkniety. Znajomość skończona. Druga opcja ( mimo że karty sugerują kontakt w 8 bulawach) wydarzyło się coś w życiu tej osoby coś się jej zawaliło ( choć osobiście wątpię) w sprawach domowych Na co stawiacie? Edytowane 30 Lipca 2022 przez Szept myśli 1 1 Cytuj
Paulite Napisano 30 Lipca 2022 Napisano 30 Lipca 2022 3 godziny temu, Szept myśli napisał: Zapytałam kart dlaczego owa osoba nie odpisuje na wiadomość Śmierć Wieża 4 buławy Karty ciężkie niestety. Czuję że raczej nie ma ochoty odpisać dla niej temat zamkniety. Znajomość skończona. Druga opcja ( mimo że karty sugerują kontakt w 8 bulawach) wydarzyło się coś w życiu tej osoby coś się jej zawaliło ( choć osobiście wątpię) w sprawach domowych Na co stawiacie? Ja już się trochę nauczyłam mimo, że jestem można bardzo początkująca ze czasem my chcemy za szybko wszystko wiedzieć i żeby karty pokazały nam efekt natychmiastowy, a one przewrotnie pokazują coś z trochę dalszej przyszłości. Także poczekaj jeszcze daj szanse i czas znajomemu. Z rozkładu ja odczuwam jakieś trudne wydarzenia rodzinne albo w bliskim otoczeniu u Twojego znajomego. Coś istotnego się „sypie” dlatego nie ma czasu i nie odczytuje wiadomości. 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Mi również się wydaje, że to będzie jakaś oficjalna wiadomość. 3 monet + 8 buław - może wyjechała na szkolenie? 1 Cytuj
nastek96 Napisano 31 Lipca 2022 Napisano 31 Lipca 2022 Faktycznie druga wróżba jest mniej kolorowa. Wygląda na to, że odcięła się z nagłych powodów. Coś się stało niespodziewanego i teraz stawia nowe fundamenty. 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 31 Lipca 2022 Autor Napisano 31 Lipca 2022 Dobra weryfikuje .Osoba x wczoraj wieczorem się odezwała w całkiem miłym tonie napewno nie było to oficjalne. Niby u niej wszystko w porządku. Twierdzi że miała odpisać ale zapomniała ciekawe. 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi