Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zapytałam Karty Czy mogę coś zrobić żeby przyspieszyć rozwój i ustabilizować moja relacje z Panem X. Mam bardzo silna intuicje i od dawna czuje ze coś tu się „urodzi” ale, że ja jestem strasznie niecierpliwa a dodatkowo ta relacja jest bardzo chwiejna to chciałam działać jeśli mogę. 

4 miecze, Głupiec, 3 buław, Diabeł, Królowa mieczy 

W mojej interpretacji dostałam odpowiedz ze nic nie da się przyspieszyć ze mam zachować spokój skupić się na sobie zachować zimna krew i zaufać światu. Jakoś ciężko zinterpretować mi było te karty i wgl nie wiem do czego tam ten Diabeł. 

Edytowane przez paulinaap
  • Lubię to! 1
  • Super 1
Napisano

Czy mogę coś zrobić żeby przyspieszyć rozwój i ustabilizować moja relacje z Panem X? 4 miecze, Głupiec, 3 buław, Diabeł, Królowa mieczy 

moim zdaniem karty na początku są na nie a w ostatniej sama możesz przestać przyspieszać

• W punkt 1
  • Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano
2 godziny temu, Venilia napisał:

Czy mogę coś zrobić żeby przyspieszyć rozwój i ustabilizować moja relacje z Panem X? 4 miecze, Głupiec, 3 buław, Diabeł, Królowa mieczy 

moim zdaniem karty na początku są na nie a w ostatniej sama możesz przestać przyspieszać

Twoim zdaniem karty są na nie w kwestii działania czy w kwestii całej relacji? Bo nie wiem czy do końca dobrze zrozumiałam ☺️

• Super 1
Napisano

Nic nie rob ( 4 mieczy) Pan ma podejście dość powierzchowne do relacji od niego się odetnij zresztą pewnie to zrobisz na chłodno w tej krolowej mieczy. Poszukaj nowych ścieżek 

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
  • Super 1
Napisano
39 minut temu, paulinaap napisał:

Twoim zdaniem karty są na nie w kwestii działania czy w kwestii całej relacji? Bo nie wiem czy do końca dobrze zrozumiałam ☺️

pytałaś o działanie, więc na temat działania odpowiedziałam. 

• Lubię to! 2
Napisano
21 godzin temu, paulinaap napisał:

Zapytałam Karty Czy mogę coś zrobić żeby przyspieszyć rozwój i ustabilizować moja relacje z Panem X. Mam bardzo silna intuicje i od dawna czuje ze coś tu się „urodzi” ale, że ja jestem strasznie niecierpliwa a dodatkowo ta relacja jest bardzo chwiejna to chciałam działać jeśli mogę. 

Moim zdaniem nie, bo 4 miecze zdecydowanie blokuje. Pan bardziej podchodzi na luzie, bez zobowiązań. Ostatecznie raczej Ty sama się odetniesz od Pana

• Lubię to! 1
  • W punkt 1
  • Super 1
Napisano (edytowane)
21 godzin temu, paulinaap napisał:

4 miecze mówią o powstrzymaniu się od działania, Głupiec o zupełnie czystej karcie, 3 buławy to karta brama która mówi o zastanowieniu się czy tylko chcesz go skusić seksem , jak wskazują pozostałe karty :mysli:

Edytowane przez Piko
  • Lubię to! 3
  • Super 1
Napisano
4 minuty temu, Piko napisał:

4 miecze mówią o powstrzymaniu się od działania, Głupiec o zupełnie czystej karcie, 3 buławy to karta brama która mówi o zastanowieniu się czy tylko chcesz go skusić seksem , jak wskazują pozostałe karty :mysli:

Oh dziękuje Ci pomogłeś mi z tym Diabłem!  ☺️

Chodzi pewnie o to żebym nie podejmowała działań a szczególnie poskromiła ta swoją seksualność względem niego i tak jak piszesz przestała go kusić bo robię to bardzo świadomie i praktycznie w każdej rozmowie. 

Mam z nim taka chemię ze zastanawiam się czy to nie jest jakaś karmiczna relacja. Nigdy czegoś takiego z nikim nie miałam. 

• Lubię to! 2
  • Dziękuję 1
  • Maestro
Napisano (edytowane)
22 godziny temu, paulinaap napisał:

i wgl nie wiem do czego tam ten Diabeł. 

to Twoja obsesja na punkcie pana albo taka wkrętka nadmierna, za dużo o tym myślisz, za bardzo się tym zajmujesz, próbujesz kontrolować. 

Trzeba czekać i uzbroić w cierpliwość (4 mieczy), dać się ponieść spontaniczności, nie planować, za dużo nie rozkminiać, Głupiec tutaj fajnie pokazał właśnie tę spontaniczność i poddanie się sytuacji bez nadmiernego przygotowywania się i kontroli. 3 buław też nie jest kartą działania, a raczej spoglądania w przyszłość. 

Wydaje mi się, że prędzej czy później sama się od pana odetniesz. 

Edytowane przez Priestess
  • Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano

4 mieczy mówi, aby nic nie przyspieszać. I nie działać spontanicznie. Zamiast tego skup się na planowaniu 3 buław. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 30.07.2022 o 20:57, paulinaap napisał:

zastanawiam się czy to nie jest jakaś karmiczna relacja.

Według definicji prawa karmy, każda relacja jest karmiczna... tak, dla przypomnienia.... :kawka:

• Dziękuję 1
Napisano

Nie wiem czemu w większości interpretujecie Królową mieczy jako to ze się odetnę od X szczególnie, że nie o to pytałam karty. Ja nie mam zamiaru tego robić a przynajmniej nie teraz  ;)

Ja ją bardziej widzę jako to ze mam w tym momencie wyhamować i ostudzić swoje emocje i myśli i przestać chcieć to przyspieszać(tym bardziej w połączeniu z Diabłem). Królowa mieczy to totalne przeciwieństwo mojego charakteru bo ja często działam spontanicznie pod wpływem chwilii i brak mi cierpliwości. 

Napisano
22 minuty temu, paulinaap napisał:

interpretujecie Królową mieczy

Opcją jest że, może zachcesz rządzić w tym związku... :karty:

• Dziękuję 1