Skocz do zawartości

Sen o wężach-proźba o interpretację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

Mój sen: Chodziłam boso pomiędzy czarnymi wężami (w śnie była świadomość, że to zaskrońce) były tam też żmije (charakterystyczne zygzaki-kratka). Ogólnie nie kąsały ani nie wiły się, trochę jakby były poukładane obok siebie. Nie miałam w śnie wrażenia, że bardzo się boję, jedynie trzeba było uważać gdzie stawia się stopę.

Kilka dni wcześniej w ciągu dnia natrafiłam na żmiję, która uciekła przede mną w trawę, czy sen może nic nie oznaczać a być jedynie konsekwencją zdarzenia ze żmiją i tego że się wystraszyłam?

Bardzo proszę o interpretację snu.

Kobieta, 24 lata.

Edytowane przez scarlett
Napisano
Kilka dni wcześniej w ciągu dnia natrafiłam na żmiję, która uciekła przede mną w trawę, czy sen może nic nie oznaczać a być jedynie konsekwencją zdarzenia ze żmiją i tego że się wystraszyłam?

Jak najbardziej może.

Może również oznaczać iż do Twojej świadomości dociera, iż środowisko ludzi wśród których się obracasz nie jest Ci przychylne i dosłownie musisz uważać gdzie stąpasz.

Pozdrawiam.

Napisano

W niedzielę był sen, a wczoraj ktoś przerysował mi samochód na całej długości :(

Jednak w śnie nie było ani jednego symbolu, który mógł wskazywać, że trzeba uważać na auto, mienie ruchome. Poprostu zbieg okoliczności?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...