enchanted Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Miałam ostatnio dziwny sen. Śniło mi się, że u mnie w mieszkaniu był duch dziecka i prosił mnie bym znalazła morderców i pomściła jego śmierć. Pamiętam, że byłam tak przerażona tym że mnie nęka, że opowiedziałam pewnemu chłopakowi z którym się potem przytulałam i całowałam .Czy ktoś wie co to może znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) enchanted, prawdopodobnie jakaś sprawa, jakieś przedsięwzięcie które jakiś czas temu zakończyło się niepowodzeniem domaga się teraz ponownej uwagi. Może warto zająć się czymś, co kiedyś porzuciłaś? Choć może sen zwracać Twoją uwagę na to, byś uczyła się na doświadczeniach z przeszłości - odnalezienie morderców jest jak dostrzeżenie bezpośrednich powodów, które wpłynęły na niepowodzenie (śmierć dziecka jest tutaj rozumiana jako przedwczesna zakończenie jakiejś sprawy, która nie zdążyła się nawet porządnie rozkręcić). Pozdrawiam. Edited July 8, 2009 by Sephira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts