pretoria Napisano 27 Sierpnia 2022 Napisano 27 Sierpnia 2022 Próbuję raz jeszcze, może niepotrzebnie się nastawiłam na konkretną osobę. Czy może ktoś polecić medium z tych 3 województw? Jakie macie wrażenia, odczucia? Udało się 'przywołać' bliską osobę? Cytuj
Gość alieninside Napisano 27 Sierpnia 2022 Napisano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, pretoria napisał: Próbuję raz jeszcze, może niepotrzebnie się nastawiłam na konkretną osobę. Czy może ktoś polecić medium z tych 3 województw? Jakie macie wrażenia, odczucia? Udało się 'przywołać' bliską osobę? Moja mama korzystala kiedys z medium Alicja Zietek. Co prawda w innej sprawie ale kiedys ta osoba prezentowala szerokie spektrum uslug. Efekty byly. Z p. Alicja Zietek widzialam wywiady na yt (przezyla smierc klikiczna). Mozesz sobie zobaczyc. Druga osoba to Izabela Kijak(jets polecana przez osoby z kregu radia paranormalium). Moze warto sie tez z nia skontaktowac. Sluchalam z nia wywiad,z ktorego wynikalo ze zajmuje sie odprowadzaniem wiec moze znajdziesz tez cos czego szukasz. Edited: dodam ze p. Alicja jest z innego wojewodztwa ale kiedys dojezdzala w kazdy region polski. A p. Izabela ma w necie wpisany tez szeroki zasieg chyba na cala pl. Edited2: blad w imieniu poprawiony Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez Blackraven Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi