Szept myśli Napisano 30 Sierpnia 2022 Napisano 30 Sierpnia 2022 Myślę o podjęciu decyzji o szczepieniu przeciwko grypie .Co roku w okresie jesienno- zimowym przechodzę przeziębienie i zostaje mi potem uporczywy kaszel. Czy decyzja o podjęciu szczepienia przeciwko grypie będzie dla mnie dobra? 6 denarów Swiat Król Kielichów Już pierwsza karta mówi o dobrej decyzji Dla mnie to dobra karta w chorobie mówi o wyleczeniu zlapaniu rownowagi. Swiat jako spełnienie w tej kwestii, osiągnę swoje cele i będę zadowolona wszystko się ustabilizuje.Tylko nie wachaj się ten Kielichowy chyba chce powiedzieć. Jak to widzicie 1 Cytuj
Piko Napisano 30 Sierpnia 2022 Napisano 30 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Szept myśli napisał: Tylko nie wachaj się ten Kielichowy chyba chce powiedzieć. Jak to widzicie Może też mówić, że mimo zakażenia, będziesz to łagodnie przechodzić, będąc pełna wigoru. 1 Cytuj
Paulite Napisano 30 Sierpnia 2022 Napisano 30 Sierpnia 2022 8 godzin temu, Szept myśli napisał: Myślę o podjęciu decyzji o szczepieniu przeciwko grypie .Co roku w okresie jesienno- zimowym przechodzę przeziębienie i zostaje mi potem uporczywy kaszel. Czy decyzja o podjęciu szczepienia przeciwko grypie będzie dla mnie dobra? 6 denarów Swiat Król Kielichów Już pierwsza karta mówi o dobrej decyzji Dla mnie to dobra karta w chorobie mówi o wyleczeniu zlapaniu rownowagi. Swiat jako spełnienie w tej kwestii, osiągnę swoje cele i będę zadowolona wszystko się ustabilizuje.Tylko nie wachaj się ten Kielichowy chyba chce powiedzieć. Jak to widzicie Mi te wszystkie karty kojarzą mówią Tak a jeszcze ten Król Kielichów domyka. A Król Kielichów kojarzy mi się z dobrą opieką/lekarzem 1 2 Cytuj
Piko Napisano 31 Sierpnia 2022 Napisano 31 Sierpnia 2022 W dniu 30.08.2022 o 11:05, Szept myśli napisał: Czy decyzja o podjęciu szczepienia przeciwko grypie będzie dla mnie dobra? 6 denarów Swiat Dwie pierwsze kary mówią o tym; 6 Denarów o przyjmowaniu i dawaniu; więc raczej powinnaś przyjąć szczepionkę. Natomiast karta "świat" o pozytywnych skutkach tej decyzji... 1 Cytuj
nastek96 Napisano 25 Września 2022 Napisano 25 Września 2022 Myślę, że szczepionka Ci pomoże uzyskać Twój cel, czyli dobre zdrowie w Królu Kielichów. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi