panna.marta Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 (edytowane) Mam pytanie o pewien egzamin do którego miałabym podejść w przyszłym roku, ponieważ po pierwsze wymaga przygotowania, po drugie to będzie lepszy rok pod katem numerologi. przygotowania do egzaminu ? kochankowie VI, królowa mieczy, siła VIII dołożyłam królowa monet widać duże zaangażowanie i wkład czy zdałabym ten egzamin w 2023? Paz mieczy, umiarkowanie, rycerz mieczy proszę o poradę czy to są dobre karty na pozytywny wynik? Bo jak dla mnie bardzo średnie i wątpię tu w sukces… Edytowane 20 Września 2022 przez panna.marta . 1 Cytuj
Venilia Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 jak dla mnie tak XIV Umiarkowanie łączy tutaj zalety Pazia i Rycerza - jeden i drugi jest oczytany, bystry, szybko chłonie wiedzę Rycerz Mieczy dodatkowo już tą wiedzę stosuje to coś do pracy? pytam, bo te dwie osoby z tego dworu kojarzą mi się z praktycznością i szybkim przekuciem teorii w praktykę 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2022 Autor Napisano 20 Września 2022 43 minuty temu, Venilia napisał: jak dla mnie tak XIV Umiarkowanie łączy tutaj zalety Pazia i Rycerza - jeden i drugi jest oczytany, bystry, szybko chłonie wiedzę Rycerz Mieczy dodatkowo już tą wiedzę stosuje to coś do pracy? pytam, bo te dwie osoby z tego dworu kojarzą mi się z praktycznością i szybkim przekuciem teorii w praktykę Prawko , które już próbuje dokończyć od X czasu 1 Cytuj
nastek96 Napisano 25 Września 2022 Napisano 25 Września 2022 Chyba egzamin będzie za zbyt długi czas, aby przewidzieć efekt. Przygotowania: Kochankowie: zdecydujesz się spodobać jeszcze raz. Królowa Mieczy: tym razem będziesz bardziej opanowana podczas nauki, przyłożysz się. Siła: włożysz w to bardzo dużo wysiłku i trudu. Myślę, że masz szansę zdać: Paź mieczy to dobra karta na wyniki egzaminu. Podobnie jak Umiarkowanie. Rycerz Mieczy pokazuje, że to może być szybciej niż myślisz. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 25 Września 2022 Autor Napisano 25 Września 2022 32 minuty temu, nastek96 napisał: Chyba egzamin będzie za zbyt długi czas, aby przewidzieć efekt. Przygotowania: Kochankowie: zdecydujesz się spodobać jeszcze raz. Królowa Mieczy: tym razem będziesz bardziej opanowana podczas nauki, przyłożysz się. Siła: włożysz w to bardzo dużo wysiłku i trudu. Myślę, że masz szansę zdać: Paź mieczy to dobra karta na wyniki egzaminu. Podobnie jak Umiarkowanie. Rycerz Mieczy pokazuje, że to może być szybciej niż myślisz. Dzięki 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi