naatkee Napisano 27 Września 2022 Napisano 27 Września 2022 Witam, zwracam się z gigantyczna próbną odpowiedzi czy to jakies fatum ? skąd się mogło wziąć ? Historia mojej rodziny w dużym skrócie wyglada tak (znamy tylko od czasów prababki mojej, jestem 4 pokoleniem) Że syn od tego czasu przyczynia się do śmierci ojca przypadkowo (1,2 pokolenie taki przypadek) dużo śmierci samobójstwo przed 40(39lat, lekko po 40) kobiety znajdują ,,wariatów” partnerów. Dużo oziębłości nie wiem jak to opisać … NAPISANE w skrócie, ale uważam ze to nie możliwe w jednej rodzinie tyle przypadków śmierci i przypadków bylo …. Czy jest sposób by sprawdzić czy coś krąży ?.. Dziękuje za odpowiedzi. W razie potrzeby rozwinie się 1 Cytuj
Gość alieninside Napisano 27 Września 2022 Napisano 27 Września 2022 (edytowane) 3 godziny temu, naatkee napisał: Witam, zwracam się z gigantyczna próbną odpowiedzi czy to jakies fatum ? skąd się mogło wziąć ? Historia mojej rodziny w dużym skrócie wyglada tak (znamy tylko od czasów prababki mojej, jestem 4 pokoleniem) Że syn od tego czasu przyczynia się do śmierci ojca przypadkowo (1,2 pokolenie taki przypadek) dużo śmierci samobójstwo przed 40(39lat, lekko po 40) kobiety znajdują ,,wariatów” partnerów. Dużo oziębłości nie wiem jak to opisać … NAPISANE w skrócie, ale uważam ze to nie możliwe w jednej rodzinie tyle przypadków śmierci i przypadków bylo …. Czy jest sposób by sprawdzić czy coś krąży ?.. Dziękuje za odpowiedzi. W razie potrzeby rozwinie się Nie wiem czy znajdziesz tu pomoc jakiej szukasz, ale warto byloby zainteresowac sie uzdrowieniem drzewa rodowego, terapia hellingera i tez zwykla psychoterapia dla Ciebie, aby uswiadomic sobie pewne schematy zachowan przekazywane z pokolenie na pokolenie i juz ich nie powielac. Edytowane 27 Września 2022 przez Blackraven Cytuj
nastek96 Napisano 27 Września 2022 Napisano 27 Września 2022 Nie znam się na takich rzeczach, ale postaram się pomóc. Jest metodą oczyszczania jajkiem. Wbij jajko do szklanki z wodą, ale uważaj, aby go nie zmącić. Na noc postaw ta szklankę na podłodze za głową. I spójrz rano jak będzie wyglądało. Jeśli jajko zacznie wręcz wychodzić z tej szklanki to jest coś nie tak. Cytuj
Piko Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 13 godzin temu, Blackraven napisał: Nie wiem czy znajdziesz tu pomoc jakiej szukasz, ale warto byloby zainteresowac sie uzdrowieniem drzewa rodowego, terapia hellingera i tez zwykla psychoterapia dla Ciebie Zgadzam się z Blackraven, ale jeśli od razu nie możesz uzdrowić całego Drzewa Rodowego zacznij od siebie. Ustawienia Helingera trochę kosztują, ale według pewnej mojej przyjaciółki są warte swojej ceny. Sama powierzchowna psychoterapia nie jest tak odpowiednia, jak głębokie oczyszczanie siebie. Musisz się nauczyć Miłości do Siebie, bo "kochaj bliźniego swego jak siebie samego" i to działa... Myślę że tylko głębokie poczucie szacunku i miłości do siebie i innych mogą zmienić tę sytuacje, zarówno w Twoim otoczeniu, jak i dalszej rodzinie... Choć wymaga to jednak trochę czasu. W internecie znajdziesz kursy zdrowej miłości własnej. Cytuj
naatkee Napisano 28 Września 2022 Autor Napisano 28 Września 2022 21 godzin temu, nastek96 napisał: Nie znam się na takich rzeczach, ale postaram się pomóc. Jest metodą oczyszczania jajkiem. Wbij jajko do szklanki z wodą, ale uważaj, aby go nie zmącić. Na noc postaw ta szklankę na podłodze za głową. I spójrz rano jak będzie wyglądało. Jeśli jajko zacznie wręcz wychodzić z tej szklanki to jest coś nie tak. mam całe jajko w skorupce do wody wyrzucić ? Za głowa spania? Cytuj
nastek96 Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 Nie, rozbij je i wrzuć żółtko z białkiem, ale delikatnie, żeby się nie pomieszało Cytuj
Piko Napisano 29 Września 2022 Napisano 29 Września 2022 @naatkee Rozumiem że szukasz czegoś na szybko, zamiast iść dłuższą drogą dającą stu procentowy rezultat. Wybierz to co najbardziej Ci odpowiada, np propozycję Nastka , a potem opisz nam tu rezultaty. 1 Cytuj
nastek96 Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 W dniu 28.09.2022 o 18:48, naatkee napisał: mam całe jajko w skorupce do wody wyrzucić ? Za głowa spania? Udało się? Cytuj
naatkee Napisano 8 Października 2022 Autor Napisano 8 Października 2022 Pomoże ktoś w interpretacji ? Robilam oczyszczanie jajkiem, jajko rozpbilam skupiałam się na glowie, czubku głowy w kierunku czoła bardziej czułam napięcie ? I dopadł mnie lek, którego intencja było się pozbyć :))) przeraża mnie ze widzie postać i te kropki … dziekuej za pamięć <3 Cytuj
Gość alieninside Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 14 minut temu, naatkee napisał: Mozesz jakos w edytorze zakreslic w kolka te postaci? Bo ja nic nie widze. Cytuj
Gość alieninside Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Godzinę temu, naatkee napisał: SCzerze to nic nie widze. Zadnych twarzy. Ale ja mam podobnie z moim zdjeciem kubka. Glownie ja to widze. Spojrz na czat na stronie glownej, na zdjecie ktore tam zamiescilam i powiedz czy widzisz twarz w kubku. Cytuj
nastek96 Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 5 godzin temu, naatkee napisał: Robilam oczyszczanie jajkiem, jajko rozpbilam skupiałam się na glowie, czubku głowy w kierunku czoła bardziej czułam napięcie ? W jaki sposób się oczyszczałaś? Cytuj
naatkee Napisano 8 Października 2022 Autor Napisano 8 Października 2022 23 minuty temu, nastek96 napisał: W jaki sposób się oczyszczałaś? nie pamietam gdzieś znalazłam jakiś sposób ale było ze całe ciało tym jajkiem prawa ręka „przeszłam”, później rozbiłam do lekko słonej wody w słoiku i postawiłam na cała noc koło głowy to efekt po nocy Cytuj
naatkee Napisano 8 Października 2022 Autor Napisano 8 Października 2022 Teraz, naatkee napisał: nie pamietam gdzieś znalazłam jakiś sposób ale było ze całe ciało tym jajkiem prawa ręka „przeszłam”, później rozbiłam do lekko słonej wody w słoiku i postawiłam na cała noc koło głowy to efekt po nocy skupiłam się głównie na głowie, zaczął mnie bolec czubek głowy tam gdzie te kropki wyskoczyły i niesamowity lek czułam, robiłam to w intencji pozbycia się ich Cytuj
nastek96 Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Ogólnie te jajko chyba się wbijało bez oczyszczania nim. Oczyszczanie to inna metoda. Ale nie znam wszystkich. Można odczuwać różne emocje i bodźce. To nic dziwnego, że bolała Cię głowa. Znaczy, że coś tam oczyściłaś. Teraz należy powtarzać oczyszczanie. Cytuj
Gość alieninside Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 (edytowane) Na upartego to ten najjasniejszy punkt przypomina twarz jakiegos kulfona. Ale rownie dobrze moze to byc pareidolia. Edytowane 8 Października 2022 przez Blackraven Cytuj
naatkee Napisano 8 Października 2022 Autor Napisano 8 Października 2022 4 minuty temu, nastek96 napisał: Ogólnie te jajko chyba się wbijało bez oczyszczania nim. Oczyszczanie to inna metoda. Ale nie znam wszystkich. Można odczuwać różne emocje i bodźce. To nic dziwnego, że bolała Cię głowa. Znaczy, że coś tam oczyściłaś. Teraz należy powtarzać oczyszczanie. Tez coś mi się zdaje, że za wczesniej. Mogłabyś mi podać metodę jaką znasz ? Jak to wykonać ? Cytuj
nastek96 Napisano 9 Października 2022 Napisano 9 Października 2022 Ja już nie pamiętam dokładnie. Ale możesz zapalić świeczkę w intencji oczyszczenia i wtedy powinnaś zataczać kręgi tym jajkiem od czubka głowy aż do nóg. Możesz nim obracać tak jakbyś nawijała na nie nić i zwijaj tym jakiem tą negatywną energię. Po wszystkim rozbij jajko do szklanki z wodą i oglądaj co się Ci pokaże. Potem wylej tą wodę do ogrodu, rzeki, albo do toalety i powiedz coś w stylu: idź precz siło nieczysta, niech wszystko co złe odejdzie...coś wymyślisz Cytuj
Gosia Napisano 10 Października 2022 Napisano 10 Października 2022 Sorry, ale jestem zdania, że chociaż sposób jest taki... ludowy, to jednak i takie oczyszczanie powinno byc wykonane wg. "przepisu" a nie bazować na niedokładnych instrukcjach. Jest o tym jakaś publikacja, nie pamiętam w tej chwili tytułu, coś w stylu "oczyszczanie jajem" i jeśli już chcesz coś takiego wykonać to przygotuj się w miarę dobrze do rytuału 4 Cytuj
nastek96 Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 W dniu 10.10.2022 o 12:47, Gosia napisał: oczyszczanie powinno byc wykonane wg. "przepisu" a Wg jakiego przepisu? Bo nie ma jedynego słusznego. Cytuj
Gość alieninside Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 (edytowane) 55 minut temu, nastek96 napisał: Wg jakiego przepisu? Bo nie ma jedynego słusznego. Zgadzam sie. Kazdy kucharz/kucharka ma swoj wlasny przepis na rosol. Podobnie jest z rytualami. Co region co "wiedzma" to inny wariant. Edited:pamietacie jak gadalismy o ludowych sposobach na zmore? Bylo ich dziesiatki w zaleznosci od regionu a nawet wsi. Edytowane 11 Października 2022 przez Blackraven Cytuj
Gosia Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 @nastek96 nie mówię o jedynie słusznym przepisie tylko o przepisie. Na jajecznicę też nie ma jedynie słusznego przepisu a wariantów jest mnóstwo. Tu chodzi mi o to, że jeśli ktoś coś podaje, niech będzie że to "przepis", to dobrze jest cytować go w całości, w oryginale a nie szczątkowo i niedokładnie, coś w stylu itp. Co rozmówca z tym zrobi to jego sprawa, może sobie go wedle woli modyfikować. To o czym napisałeś jest chyba z książki jakiejś kobiety i chodzi w necie. Jest też inna publikacja, starsza, napisał to facet i teraz rozbudziła się we mnie ciekawość porównwcza 4 Cytuj
nastek96 Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 (edytowane) Ja kiedyś miałem wypożyczona książkę, ale nie pamiętam kogo. Oczyszczanie jajem to nie jest magia wysoka. Tu nie trzeba wielkiej filozofii. Tu ważną rolę odgrywa wyobraźnia. Edytowane 11 Października 2022 przez nastek96 3 Cytuj
Gosia Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 To prawda, wysoką magią to nie jest, lecz tak jak wszystko, aby dobrze zadziałało wymaga instrukcji startowej a nie komponowania formuły na kolanie. A magia jajeczna tradycję swoją ma. 4 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 18 Października 2022 Moderators Napisano 18 Października 2022 (edytowane) No tak, oczyszczanie jajem to nie jest wysoka magia, ale ja też uważam, że wszystko, żeby zadziałało jak należy, potrzebuje intrukcji obsługi, tego punktu startowego, który wskaże jak należy się z tym jajem obchodzić. To wprawdzie nie jest urządzenie mechaniczne, z którym trza obchodzić się ściśle z tą instrukcją, ale z czymś trzeba wystartować. Zgadzam się, że jajeczna magia ma swoją tradycję i mimo, że jest magią nieskomplikowaną, to wymaga choć minumum umiejętności w obsłudze jajka. Też czytałem książkę o tej metodzie, ale dawno, na pewno nie jest to ta, która aktualnie jest wydana. Temat mnie zaciekawił, bo ostatnio miałem do czynienia z jajem, ale na 99 % daję, że ktoś mi kawał wyciął Edytowane 18 Października 2022 przez Ejbert 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi