Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, dziś zapytałam czy znajomy z który się spotyka ma problemy z nadużywaniem alkoholu.

Wyszło mi odwrócona sprawiedliwość, odwrócone umiarkowanie oraz odwórcony sąd ostateczny

Co to oznacza?

Mi się ogólnie te karty kojarzą, z odpowiedzią na TAK MA bo umiarkowanie odwrocne, sprawiedliwośc odwóocne jakby negatywy

Tylko teraz się zastanawiam czy nie wylecę za to pytanie..

Edytowane przez majmaj
Napisano
W dniu 27.09.2022 o 20:19, majmaj napisał:

Tylko teraz się zastanawiam czy nie wylecę za to pytanie..

Nie, nie wylecisz :) Lecz tu rozpatrujemy rozkłady gdzie wpisujący da dokładny opis rozkładu i do da dokładną własną interpretację kart, inaczej nikt nie odpowie...

PS; Jesteś pewna że nie trzymałaś talli odwrotnie, skoro wyszły same odwrócone ? Na pytanie Tak/Nie łatwiej rzucić monetą, niż pytać tarota...

Napisano
13 godzin temu, Piko napisał:

Nie, nie wylecisz :) Lecz tu rozpatrujemy rozkłady gdzie wpisujący da dokładny opis rozkładu i do da dokładną własną interpretację kart, inaczej nikt nie odpowie...

PS; Jesteś pewna że nie trzymałaś talli odwrotnie, skoro wyszły same odwrócone ? Na pytanie Tak/Nie łatwiej rzucić monetą, niż pytać tarota...

Hm ja je tasuje i czasem się okręcą a co powinny być wszystkie prosto ułożone?

Napisano
7 godzin temu, majmaj napisał:

Hm ja je tasuje i czasem się okręcą a co powinny być wszystkie prosto ułożone?

Większość tarocistów po wróżbie układa karty tak że są w kolejności o Wielkich Arkan do małych w pozycji prostej, i wtedy wychodzi więcej kart ułożonych prosto, dlatego zapytałem... No ale skoro same Ci się obróciły to jest tak jak jest...

Napisano (edytowane)

Myślę, że w tym wypadku możemy interpretować karty jako odwrócone, z kontekstu rozumiem, że autorce jeśli już taka karta wyjdzie, to ją po prostu akceptuje w tej pozycji.

Z rozkładu wnioskuję, że ta osoba ma bardzo duży problem alkoholowy. Okłamuje otoczenie w tej sprawie i samego siebie, więc może nie widzi jeszcze problemu tak wyraźnie.

Odwrócona sprawiedliwość - kłamstwa, brak umiejętności dotrzymywania obietnic i umów, słaba wola

Odwrócone umiarkowanie - jednym słowem brak umiaru, przesada, brak umiejętności kontrolowania się i podążania drogą środka. Ponadto umiarkowanie to płyny z powodu obrazka na karcie, może sugerować napoje wyskokowe.

Odwrócony sąd ostateczny - poczucie porażki, upadek zamiast pięcia się w górę, choroba zamiast ozdrowienia. Sąd to także komunikacja, rozmowy z uwagi na trąbę anioła z karty, który głosi dobrą nowinę - jednak w odwróceniu oznacza problem z komunikacją, blokady w mówieniu oraz złe wiadomości.

Edytowane przez Ragna
Napisano
W dniu 30.09.2022 o 11:38, Ragna napisał:

Myślę, że w tym wypadku możemy interpretować karty jako odwrócone, z kontekstu rozumiem, że autorce jeśli już taka karta wyjdzie, to ją po prostu akceptuje w tej pozycji.

Z rozkładu wnioskuję, że ta osoba ma bardzo duży problem alkoholowy. Okłamuje otoczenie w tej sprawie i samego siebie, więc może nie widzi jeszcze problemu tak wyraźnie.

Odwrócona sprawiedliwość - kłamstwa, brak umiejętności dotrzymywania obietnic i umów, słaba wola

Odwrócone umiarkowanie - jednym słowem brak umiaru, przesada, brak umiejętności kontrolowania się i podążania drogą środka. Ponadto umiarkowanie to płyny z powodu obrazka na karcie, może sugerować napoje wyskokowe.

Odwrócony sąd ostateczny - poczucie porażki, upadek zamiast pięcia się w górę, choroba zamiast ozdrowienia. Sąd to także komunikacja, rozmowy z uwagi na trąbę anioła z karty, który głosi dobrą nowinę - jednak w odwróceniu oznacza problem z komunikacją, blokady w mówieniu oraz złe wiadomości.

W dniu 30.09.2022 o 11:38, Ragna napisał:

Czyli moja intuicja dobrze mi podpowiada. Teraz nie wiem czy czasem nie odejść całkowicie od niego biznesowo.. Chodź były by dla mnie to straty finansowe.

I co napisałaś to by mogło się zgadzać. Na moje on dużo ukrywał nic nie mówił o problemach. 0 szczerości. Jak z takim człowiekiem można coś budować?

• Lubię to! 1