Gość Mp83 Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 (edytowane) Witam. Mialem taki sen. Montowalem coś w domu i wystąpiły trudności z montażem (tak jak w rzeczywistości poprzedniego dnia przed snem). I poszedłem do garażu po coś i patrzę a tam w pojemniku w którym mam posegregowane rzeczy do wywiezienia (kawałki złomu itp.) leży na, wierzchu odcięta sama glowa Kasi Kowalskiej. Byla to moja ulubiona wokalistka jako nastolatka. Głowa mowila, śpiewała, patrzyła w moim kierunku mieliśmy kontakt ze sobą. Miała otwarte oczy i przerażało mnie to. Bardzo się balem. Myślałem dlaczego ją zostawiłem i nie wyrzuciłem wcześniej? Podszedłem i obrocilem głowę twarzą w dół i dalej coś robiłem w garażu. Obrocilem sie i glowa znów była twarzą do góry z otwartymi oczami. No jak horror. Wyszedłem szybko stamtąd. I tu koniec tego snu. Tak na świeżo to może przetrzymuje jakieś sprawy z przeszłości, nie wyrzucając ich potem może one same mnie przez to potem prześladują? Sen byl po tym montażu na którym straciłem duzo nerwów i opanowania bo znów mialem doła że moja psychika tak mocno reaguje obecnie na trudności. Jeśli ktoś miałby swoją interpretacje to poproszę. Edytowane 28 Września 2022 przez Mp83 Cytuj
Piko Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 38 minut temu, Mp83 napisał: Tak na świeżo to może przetrzymuje jakieś sprawy z przeszłości, nie wyrzucając ich potem może one same mnie przez to potem prześladują? Takie miejsca w domu jak piwnica czy garaż mogą odzwierciedlać pewne pokłady podświadomości. I to że była sama głowa świadczy że nie artystka budziła Twoje zainteresowanie , ale słowa jej piosenek które utkwiły Ci w podświadomości i mają znaczenie w Twoim życiu. Stres związany ze snem , prawdopodobnie jest związany ze stresem przy montażu czegoś w domu. Cytuj
Gość Mp83 Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 Bardzo ciekawe spostrzeżenie, pomyśle i nawet poczytam co słyszałem w jej tekstach wtedy. Może też jakieś rzeczy dotyczące pracy zostały mi wpojone w tamtym okresie. Dzięki za wpis. Cytuj
Piko Napisano 28 Września 2022 Napisano 28 Września 2022 1 godzinę temu, Mp83 napisał: poczytam co słyszałem w jej tekstach wtedy. Może też jakieś rzeczy dotyczące pracy zostały mi wpojone w tamtym okresie. Z tego co słyszałem w tekstach artystki, nie ma nic o pracy. Może to dotyczyć innych wydarzeń, zasłyszanych wypowiedzi i opinii , w okresie kiedy jej słuchałeś... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi