panna.marta Napisano 2 Października 2022 Napisano 2 Października 2022 Hej. Mam wielka prośbę o karty jak wypadnę na spotkaniu w pracy 12.10? Będę bardzo wdzięczna. 1 Cytuj
Piko Napisano 2 Października 2022 Napisano 2 Października 2022 0 Głupiec, Królowa Kielichów, 8 buław O... 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2022 Autor Napisano 2 Października 2022 Godzinę temu, Piko napisał: 0 Głupiec, Królowa Kielichów, 8 buław O... Dziekuje serdecznie. To kielichowa będzie emocjonalna i w stresie :/ 1 Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 2 Października 2022 Napisano 2 Października 2022 U mnie: Rycerz Buław, Paź Denarów, Paź Mieczy. 1 Cytuj
Venilia Napisano 2 Października 2022 Napisano 2 Października 2022 karty od Piko: 0 Głupiec + Królowa Kielichów + 8 buław w pierwszej karcie może chodzić o zachowanie, ubiór albo makijaż ewentualnie w połączeniu z drugą to optymistyczne nastawienie czy dziecięca radość Królowa Kielichów przy takich kartach aż tak źle nie wygląda - może wydarzyć się coś przyjemnego karty od Romualda de Kocurko: Rycerz Buław + Paź Denarów + Paź Mieczy w spotkaniu uczestniczy więcej niż dwie osoby? Rycerz Buław czasami jest zbyt porywczy w swoich działaniach, szybciej powie/zadziała niż pomyśli - uważałabym... ciekawe, w której karcie wyszłaś... 1 2 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Października 2022 Autor Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Venilia napisał: karty od Piko: 0 Głupiec + Królowa Kielichów + 8 buław w pierwszej karcie może chodzić o zachowanie, ubiór albo makijaż ewentualnie w połączeniu z drugą to optymistyczne nastawienie czy dziecięca radość Królowa Kielichów przy takich kartach aż tak źle nie wygląda - może wydarzyć się coś przyjemnego karty od Romualda de Kocurko: Rycerz Buław + Paź Denarów + Paź Mieczy w spotkaniu uczestniczy więcej niż dwie osoby? Rycerz Buław czasami jest zbyt porywczy w swoich działaniach, szybciej powie/zadziała niż pomyśli - uważałabym... ciekawe, w której karcie wyszłaś... Tak to będzie duże grono zarówno nasze polskie jsk i goście z zagranicy przed którymi muszę coś zaprezentować dlatego stresuje się : ( Edytowane 2 Października 2022 przez panna.marta 2 Cytuj
nastek96 Napisano 9 Października 2022 Napisano 9 Października 2022 Królowa kielichów to osoba wrażliwa i delikatna. Zauważą Twoja emocjonalność, może właśnie to, że będziesz zdenerwowana. Z plusów powinni dostrzec entuzjazm i chęć działania. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2022 Autor Napisano 11 Października 2022 W dniu 9.10.2022 o 19:07, nastek96 napisał: Królowa kielichów to osoba wrażliwa i delikatna. Zauważą Twoja emocjonalność, może właśnie to, że będziesz zdenerwowana. Z plusów powinni dostrzec entuzjazm i chęć działania. No to już gorzej być nie może… Cytuj
panna.marta Napisano 12 Października 2022 Autor Napisano 12 Października 2022 Weryfikacja. Stresowałam się mocno, potem miałam problemy z laptopem, ale udało się. Finalnie poszlo bardzo dobrze dostałam gratulacje po za dobry angielski. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi