Skocz do zawartości

Astronumerologia

Gosia

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • Moderators
Napisano

Astronumero fajna sprawa. Poszerzyło to moje rozkminy, ale do pewnego stopnia. Dalej niż interlokutorki się nie posunąłem, takie tranzyty liter np. to nie na moją cierpliwość. Może na emeryturze będę miał czas na takie dłubanie :D

• Lubię to! 4
  • 1 rok później...
Gość alieninside
Napisano

Mam nadzieje ze nie mowicie o Astronumerologii by by Maciej Skrzatek vel Wrozbita Maciej?

• Moderators
Napisano

@alieninside za takie pytanie dostajesz mandat w wysokości 6000 zeta i 123 punkty karne :D

Mówimy o astrologii i numerologii razem, w skrócie astronumerologii, ale to nie jest liczba związku powstała z sumowania ich dróg życia :sark:

I na pewno nie w stylu wróża, pani Jakiejśtam co popełniła książkę o tym tytule ani też krążących w sieci domysłów i plotek.

To jest poważne forum  :czarodziej:  :czarow: ;p

• Dobre! 2
Gość alieninside
Napisano
23 minuty temu, Ejbert napisał:

I na pewno nie w stylu wróża, pani Jakiejśtam co popełniła książkę o tym tytule ani też krążących w sieci domysłów i plotek.

To jest poważne forum  

Ja ta ksiazke dostalam na swieta w prezencie. To co mialam zrobic? Rytualnie spalic?

Wroz bierze pod uwage znak zodiaku, dekanat i dzien urodzenia. Droge zycia opisuje i przyporzadkowuje jej liczbe do znakow zodiaku, ale zdaje sie nie uzywa. On to chyba sprawdza przy kazdej wrozbie. Porownuje znak zodiaku i dzien zycia pod wzgledem zgodnosci energii. Musze powiedziec, ze to calkiem trafne jak chce sie miec jakies info na szybko.

Napisano
39 minut temu, alieninside napisał:

Ja ta ksiazke dostalam na swieta w prezencie. To co mialam zrobic? Rytualnie spalic?

Przeczytać i zapomnieć :D

Ja też ją mam, jest nijaka, niby drobiazgowo opisane ale bardzo ogólnie i jakby skompilowane z różnych kawałków znalezionych w internecie. Mam na myśli, że nic od siebie, z własnych doświadczeń autorka tam nie dała. 

Wróż jest w te klocki lepszy, bo info z których korzysta jest w sumie takim właśnie zestawieniem astro z numero i to już jakiś obraz daje. No i on jest czynnym praktykiem, a ta książkiw dziennikarką chyba i nie zagłębia się w sekrety tajemnej  wiedzy. I to już samo z siebie daje mu przewagę.

• Lubię to! 2