Skocz do zawartości

Dom, spadek, dziedziczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

Śniło mi się, że odziedziczyłam dom wraz ze spadkiem.

Co to może oznaczać. 

Napisano (edytowane)

Cześć, zapamiętałaś jakieś inne detale ze snu? Najlepiej aby to był cały opis i Twoje odczucia ze snu. Tak na sucho interpretując to może być marzenie senne, może wewnętrzna potrzeba otrzymania takiej darowizny czy daru aby coś przyszło z zewnątrz samo. Może to też oznaczać, że realnie coś niespodziewanie przyjdzie do Ciebie w jakiejś większej formie (całości) bo tu i dom i spadek - taka obfitość.

Póki co takie skojarzenia przyszły mi do głowy z tym snem.

Edytowane przez Mp83
Napisano
W dniu 9.10.2022 o 10:23, Mp83 napisał:

Cześć, zapamiętałaś jakieś inne detale ze snu? Najlepiej aby to był cały opis i Twoje odczucia ze snu. Tak na sucho interpretując to może być marzenie senne, może wewnętrzna potrzeba otrzymania takiej darowizny czy daru aby coś przyszło z zewnątrz samo. Może to też oznaczać, że realnie coś niespodziewanie przyjdzie do Ciebie w jakiejś większej formie (całości) bo tu i dom i spadek - taka obfitość.

Póki co takie skojarzenia przyszły mi do głowy z tym snem.

Sen się zaczął tak, iż wysiadła z auta i mówię do mojej mamy patrz jaki duży dom odziedziczyłam (był to dom dwupiętrowy)

Koło domu było oczko wodne i mówi do brata słuchaj ja nie chcę mieć przy domu oczka wodnego będzie trzeba go zakopać.później weszliśmy do domu i go oglądaliśmy.

Później w tym domu zrobiłam remont i zaprosiłam gości każdy mi gratulował i usłyszałam ale ci się końcu poszczęściło, byłam w tym śnie bardzo szczęśliwa czułam się tak dumnie i doceniona.

Napisano

Bardzo dobry sen, wskazuje że z tym co zyskasz coś małego będzie do poprawki, jakaś niedogodność którą będzie chciała usunąć lub poprawić- to oczko wodne we śnie. Zaangażowanie widać bo remont i i przychylność ludzi. Świetny sen. Może się sprawdzić teraz lub za jakiś czas dopiero. Jeśli to był sen zwiastujący a tego nigdy nie wiemy. W każdym razie coś dobrego, zaskakującego, dużego i szczęśliwego.